Αναβαθμίζονται οι βάσεις δεδομένων του Δήμου Πάφου

Η διαδικασία συνάδει πλήρως με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για τη δημιουργία μιας έξυπνης και ψηφιακής πόλης, ο Δήμος Πάφου προχωρεί στην ενοποίηση και επικαιροποίηση των βάσεων δεδομένων του, με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, χτες  ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία INFOCREDIT GROUP LTD το σχετικό συμβόλαιο, βάσει του οποίου η πολυδιασπασμένη βάση δεδομένων του Δήμου Πάφου θα ενοποιηθεί και επικαιροποιηθεί με τα ορθά στοιχεία.

Στόχος προστίθεται στην ανακοίνωση είναι όπως ο δημότης να έχει τη δυνατότητα της άμεσης ηλεκτρονικής ενημέρωσής του σχετικά με τις υποχρεώσεις αλλά και τα δικαιώματά του προς την Τοπική Αρχή, ενώ ο Δήμος Πάφου θα έχει μια πιο δίκαιη και ορθολογιστική πολιτική έναντι του κάθε δημότη του.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί συνάδει πλήρως με τον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και θα αρχίσει εντός των επομένων ημερών, ενώ η ομαλοποίηση της βάσης δεδομένων θα ολοκληρωθεί εντός 8 μηνών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ