Νέα εφαρμογή στο κινητό λύνει τα χέρια με τις συναλλαγές (vid)

Οι συναλλαγές γίνονται με την ευκολία που κάνουμε chat.

Νέα εφαρμογή για πληρωμές, μεταφορά χρημάτων, κλείσιμο εισιτηρίων και άλλες δυνατότητες «ρίχνει» στην κυπριακή αγορά η JCC Payment Systems.

Το Settle δημιουργήθηκε το 2018 από την εταιρία-πρωτοπόρο στο ζήτημα των online πληρωμών Auka με έδρα το Όσλο,  μετά από μια δεκαετία έρευνας και εργασίας και αποτέλεσε την πρώτη λύση ηλεκτρονικών πληρωμών στην Νορβηγία, με στελέχη που έχουν μεγάλη εμπειρία.

Η εφαρμογή που πλέον βρίσκεται στην διάθεση του κυπριακού κοινού επιχειρεί να καλύψει το κενό που δημιουργείται στις μεταφορές χρηματικών ποσών, αλλά και να μπει στον ανταγωνισμό του fintech του τομέα που έρχεται με φόρα από τον κλάδο της τεχνολογίας. Φιλοδοξεί να «χτυπήσει» μέσω του ανταγωνισμού τις παραδοσιακές τράπεζες με όπλο τα χαμηλά κόστη, τις σύγχρονες μεθόδους και τις ευκολότερες και συντομότερες διαδικασίες.

Διαβάζοντας κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως περιγράφονται στην ιστοσελίδα της εφαρμογής, το Settle δεν απαιτεί από τον χρήστη αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, αλλά κάνει χρήση του αριθμού του κινητού κάθε επαφής και προσομοιάζει με την διαδικασία ανταλλαγής μηνυμάτων (chat). Επίσης, οι συναλλαγές μπορούν να συνδυάζονται με φωτογραφίες και video.

Παράλληλα, με την εφαρμογή μπορεί κανείς να έχει τον απόλυτο έλεγχο πολλαπλών λογαριασμών και καρτών μέσα από απλές διαδικασίες, καθώς και να διατηρεί συνάλλαγμα σε αρκετά νομίσματα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα να κάνει κανείς «αίτημα» για χρήματα, χωρίς να έρχεται στην άβολη θέση να τα ζητάει υπό την μορφή ρευστού.

Σημαντικό στοιχείο το οποίο φαίνεται ότι πετυχαίνει κανείς με την εν λόγω εφαρμογή είναι το ζήτημα της ασφάλειας των συναλλαγών, οι οποίες εδώ πραγματοποιούνται κρυπτογραφημένες, με τις μεθόδους να λαμβάνουν έγκριση από τις νορβηγικές Αρχές χρηματοοικονομικών συναλλαγών.

Τέλος, μια σειρά από άλλες δυνατότητες, όπως η παραγγελία και η πληρωμή φαγητού η πληρωμή λογαριασμών και ο εντοπισμός επιχειρήσεων που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, υπόσχονται στον χρήση διευκόλυνση των καθημερινών διεργασιών και μειωμένο κόστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ