Το Instagram λανσάρει νέες υπηρεσίες λόγω κορωνοϊού

Προκειμένου να εξυπηρετήσει τους χρήστες που βρίσκονται σε απομόνωση.

Η ομάδα ανάπτυξης του Instagram προσθέτει ορισμένες νέες λειτουργίες στη δημοφιλή εφαρμογή με σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να την “παλέψουν” όσο βρίσκονται έγκλειστοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το news247.gr, η πρώτη από αυτές ονομάζεται Co-Watching χάριν στην οποία οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν παρέα με τους φίλους ένα κοινό feed μέσω video chat. Για να το ενεργοποιήσετε θα πρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία μέσω video με κάποιον φίλο σας και στη συνέχεια να πατήσετε στο εικονίδιο της φωτογραφίας στην κάτω δεξιά γωνία. Θα σας εμφανιστεί μια λίστα με αναρτήσεις που έχετε κάνει like πρόσφατα και από εκεί μπορείτε να επιλέξετε αυτές που θέλετε να εμφανιστούν στη συνομιλία σας.

Σύμφωνα με το Techgear, μια άλλη ενέργεια είναι η προσθήκη περισσότερων έγκυρων και αξιόπιστων πηγών ενημέρωσης για την ασθένεια COVID-19 μέσα στο σύστημα αναζήτησης του Instagram, ξεχωριστά stickers για να προωθήσετε το μήνυμα για αξιόπιστη ενημέρωση και του “μένουμε σπίτι”, καθώς και sticker για δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ