«Καλύτερο Αυτοκίνητο του 2021 στην Ευρώπη»

Το ολότελα νέο Toyota Yaris κέρδισε τον περίφημο τίτλο καλύτερου αυτοκινήτου: European Car of the Year 2021.

Προτεινόμενο από μια επιτροπή που αποτελείται από 59 κορυφαίους Ευρωπαίους δημοσιογράφους που ασχολούνται με την αυτοκίνηση, το 4ης γενιάς Yaris βραβεύεται ξανά με τον ίδιο τίτλο, 21 χρόνια μετά την εμφάνιση στην αγορά του Yaris 1ης γενιάς, το οποίο είχε βραβευτεί ως το Καλύτερο Αυτοκίνητο του 2000 στην Ευρώπη – ένα βραβείο που αποτέλεσε την πρώτη διάκριση της Toyota. Το Yaris έχει επανειλημμένα αναγνωριστεί από την επιτροπή των εν λόγω βραβείων, αφού σε κάθε του έκδοση βρισκόταν πάντα στην τελική λίστα.

Η κριτική επιτροπή επαίνεσε την υβριδική τεχνολογία του Yaris για την ομαλή του οδήγηση, τις χαμηλές εκπομπές ρύπων και την προσιτή του τιμή – επαληθεύοντας έτσι τους λόγους για τους οποίους περισσότεροι από το 80% των κατόχων Yaris επιλέγουν το αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα. Το Yaris έχει επίσης αναγνωριστεί για τον σχεδιασμό του, τη δυναμική του απόδοση και το ηγετικό του σύστημα ασφάλειας.

Επιπρόσθετα, η κριτική επιτροπή των εν λόγω βραβείων εκτίμησε ιδιαίτερα την επιτυχία της Toyota στο να αναζωπυρώσει το πάθος για την κατηγορία hatchback στην Ευρώπη με το λανσάρισμα του Yaris GR.

Το βραβείο του Καλύτερου Αυτοκινήτου 2021 στην Ευρώπη δόθηκε λίγες μόνο μέρες μετά την ανάδειξη του νέου Yaris ως του αυτοκινήτου με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι Ευρωπαίοι πελάτες συμφωνούν με την κριτική επιτροπή των εν λόγω βραβείων.

ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΟΤΑ

Κληθείς να σχολιάσει, ο Matt Harrison, Executive Vice President της Toyota Motor Europe, ανέφερε: «Το βραβείο αυτό είναι πολύ τιμητικό για την Toyota και θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή για την επιλογή και την αναγνώριση. Δράττομαι επίσης της ευκαιρίας να επαινέσω το πάθος των ευρωπαϊκών και ιαπωνικών ομάδων ανάπτυξης της εταιρείας μας. Το 4ης γενιάς Yaris είναι το καλύτερο όλων και, όπως το προόριζε ο Akio Toyoda, είναι ήδη ο λόγος για τα χαμόγελα στα πρόσωπα των πελατών».

Η Toyota έχει ήδη τιμηθεί τρεις φορές με το βραβείο του Καλύτερου Αυτοκινήτου της Χρονιάς στην Ευρώπη. Το Yaris κέρδισε το βραβείο το 2000, το Prius το 2005 και τώρα το νέο Yaris κέρδισε ξανά το βραβείο για το 2021.

 

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΤΟ YARIS

 

  • Η υβριδική τεχνολογία του Yaris αναγνωρίστηκε για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, την οδηγική του ικανότητα και την προσιτή του τιμή.
  • Η κριτική επιτροπή των βραβείων «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» εκτίμησαν τον όμορφο σχεδιασμό του Yaris και το ηγετικό σύστημα ασφάλειάς του.
  • Το Yaris βραβεύτηκε μαζί με το «συγγενικό» του, Yaris GR.
  • Το Yaris κερδίζει ξανά το ίδιο βραβείο, 21 χρόνια μετά την πρώτη του βράβευση, το 2000.
  • Το βραβείο συμπίπτει με την ανάδειξη του Yaris, για πρώτη φορά, ως του αυτοκινήτου με τις καλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

 

info:

Η τιμή πώλησης του νέου Toyota Yaris Hybrid ξεκινά από €19.400 ή από €228 τον μήνα με Toyota Flex. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν το δικό τους Toyota Yaris και να κλείσουν test drive στο www.toyota.com.cy. Για παραγγελίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα πωλήσεων στο 77774010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ