Δημιουργία Αποκεντρωμένου Κεφαλαίου Λευκωσίας

Για ότι έχει σχέση με την Τεχνολογία Blockchain και τις εφαρμογές της.

Στο πλαίσιο του οράματος του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου αποκεντρωμένου δικτύου κεφαλαίων (Chapters) που μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον σε σχέση με την Τεχνολογία Blockchain και τις εφαρμογές της, ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα η δημιουργία του Αποκεντρωμένου Κεφαλαίου Λευκωσίας (Nicosia Decentralized Chapter). Αυτό ακολουθεί τη δημιουργία του Κεφαλαίου της Νέας Υόρκης νωρίτερα μέσα στο έτος ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία Κεφαλαίων μεταξύ άλλων, στο Λονδίνο, στο Ντουμπάι, στην Πόλη του Μεξικού και αρκετά άλλα.

Η εκλελεγμένη τετραμελής Εκτελεστική Επιτροπή του Nicosia Decentralized Chapter είναι:

Γιώργος Αγαθαγγέλου
Πατρίκιος Μακεδόνας
Αντωνία Μιχαήλ
Αλέξης Νικολάου
 
Το Κεφάλαιο θα επικεντρωθεί στη διάδοση της γνώσης και της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης στα μέλη του και στην ευρύτερη κοινότητα σε σχέση με την τεχνολογία Blockchain. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω παρουσιάσεων από ανθρώπους που σχετίζονται με τη βιομηχανία, δημοσιεύσεων άρθρων, κυκλοφορίας σχετικού περιεχομένου στα μέλη, υποστήριξης για νεοσύστατες επιχειρήσεις στον κλάδο, και μοντελοποίησης ιδίων αποδείξεων έννοιας (modelling of own proofs of concept).

Το Kεφάλαιο θα διοργανώνει συναντήσεις για τα μέλη του αλλά και  για το ευρύ κοινό κάθε δεύτερη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, στις 7.00 μ.μ., όπου ο Πατρίκιος Μακεδόνας της Hello Diamonds θα παρουσίασει διάλεξη με τίτλο "Demystifying of Blockchain".