Τελικά, πόσους υπαλλήλους έχει το Τwitter;

Την απάντησή του στα δημοσιεύματα που θέλουν το Twitter να λειτουργεί με μόλις 1.300 υπαλλήλους έδωσε ο Μασκ

Την απάντησή του στα δημοσιεύματα που θέλουν το Twitter να λειτουργεί με μόλις 1.300 υπαλλήλους έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο δημοφιλές μέσο ο Ίλον Μασκ. 

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός της Tesla έγραψε πως αυτή την στιγμή το Twitter έχει περίπου 2.300 ενεργούς υπαλλήλους.

Το εν λόγω tweet έρχεται ως απάντηση στο δημοσίευμα του CNBC, σύμφωνα με το οποίο το Twitter έχει φτάσει να απασχολεί μόλις 1.300 εργαζομένους, αριθμός που είναι μειωμένος κατά περίπου 80% από τότε που ο Μασκ εξαγόρασε την εταιρεία τον Νοέμβριο του 2022 έναντι 44 δισ. Δολαρίων.

Οι σαρωτικές αλλαγές που έφερε ο Μασκ μετά και την εξαγορά της Twitter καθώς και τα τελεσίγραφα από τον ίδιο, στους εργαζομένους του μέσου έχουν προκαλέσει εκατοντάδες παραιτήσεις αλλά και την δυσαρέσκεια του κοινού.

Ο ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Twitter, ΊλονΜασκ, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του από τη θέση του CEO της εταιρείας. O λόγος είναι ότι έκανε μία δημοσκόπηση, όπου 5 στους 10 χρήστες του γνωστού κοινωνικού δικτύου, θέλησαν να φύγει από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή.

Κατόπιν τούτου, ο ίδιος είχε δηλώσει «Θα παραιτηθώ από CEO μόλις βρω κάποιον αρκετά ανόητο να αναλάβει τη δουλειά! Μετά από αυτό, θα τρέχω απλά τις ομάδες του software και των servers».

ΠΗΓΗ: ΟΤ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Quiet Mode: Η νέα λειτουργία του Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ