Ζητείται υποστατικό για στέγαση του ταχυδρομείου

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ενοικίασης υποστατικού για στέγαση ταχυδρομικού γραφείου, στη Λεμεσό.

Από το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ζητείται εκδήλωση ενδιαφέροντος από άτομα ή εταιρείες που διαθέτουν κατάλληλο υποστατικό για στέγαση ταχυδρομικών διανομέων, που περικλείεται μεταξύ του υπεραστικού δρόμου Λεμεσού-Πάφου, των Λεωφόρων Ακαδημίας, Κολωνακίου, οδών Δάμωνος, Ίριδος, Λεωφόρων Μακεδονίας και Νίκου Παττίχη και των παρόδων εντός αυτών.

Το υπό ενοικίαση υποστατικό θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
α)    Να έχει ενιαίο εμβαδόν 400-450τ.μ. (Να υποβληθεί σχέδιο/κάτοψη του υποστατικού).
β)    Να διαθέτει χώρους στάθμευσης προσωπικού και χώρο στέγασης 45 μοτοσικλετών.
γ)    Να διαθέτει κατάλληλες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
δ)    Να διαθέτει τρεις τουαλέτες, τρία ουρητήρια, νιπτήρες και συνεχή παροχή νερού.
ε)    Να διαθέτει σύστημα κλιματισμού, κρύο και ζεστό αέρα.
στ)  Να έχει δυνατότητα διαμόρφωσης «ράμπας» φόρτωσης/ εκφόρτωσης τρόλεϊ.
ζ)    Ο ιδιοκτήτης να κατέχει πιστοποιητικά ή άδειες του υποστατικού που ήθελαν ζητηθεί (τοπογραφικό, τίτλο ιδιοκτησίας, άδεια οικοδομής κλπ).

Ο ιδιοκτήτης, το υποστατικό του οποίου θα επιλεγεί, θα κληθεί να υπογράψει πενταετές ενοικιαστήριο συμβόλαιο με δυνατότητα ανανέωσης του.

Οι σχετικές πληροφορίες θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, στον Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, ν’ αναγράφουν στην πάνω αριστερή γωνιά του φακέλου «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕMΕΣΟ» και να φτάσουν στην οδό Προδρόμου 100, 2063 Στρόβολος, 1ος όροφος, Γραφείο 32 μέχρι 21 Ιουνίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών στο τηλέφωνο 22805732.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ