Χωρίς ταξί την Τρίτη λόγω απεργίας

Στάση εργασίας την Τρίτη από Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί

Παγκύπρια στάση εργασίας και εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνει την Τρίτη στις 0645 πμ ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί ζητώντας μέτρα από το κράτος προς τον κλάδο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών που πλήττεται λόγω της πανδημίας.

Ο Σύνδεσμος επισημαίνει ότι "για να υπάρξει κοινωνική σταθερότητα με στόχο την επανεκκίνηση της οικονομίας λόγω της πανδημίας, κάτι που η Πολιτεία απαιτεί από όλους τους πολίτες της, τότε, αυτό απαιτεί ταυτόχρονα από ίδια την Πολιτεία και τους φορείς της, σταθερά, έκτακτα και έμπρακτα μέτρα προς τους πολίτες της με στοιχειώδης ύλη, πραγματικό περιεχόμενο και που μπορούν να εφαρμοστούν πρακτικά".

 
"Κινήσεις και μέτρα άνευ περιεχομένου με αόριστες απαντήσεις και κούφιες υποσχέσεις χωρίς δεσμεύσεις δεν πρέπει και δεν μπορούν ισχύσουν αλλά ούτε να υπάρχουν", προσθέτει.
 
Ο Σύνδεσμος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου διότι όπως αναφέρει ο κλάδος των επαγγελματιών αυτοκινητιστών πλήττεται και πάλι ανεπανόρθωτα, έτσι δείχνοντας τη ριζική διαφωνία και δυσαρέσκεια του αναφορικά με τη ισχύουσα πολιτική στήριξης της Πολιτείας, επανέρχεται δυναμικά προβαίνοντας στην αναφερόμενη διαμαρτυρία σε παγκύπρια βάση.
 
"Επιβάλλεται αυστηρά η άμεση ανταπόκριση ώστε να υποβοηθηθεί πραγματικά η οικονομία και να ανταμειφθούν οι κόποι όλων των εργαζομένων για να μπορέσει κοινωνικά η Κύπρος να ορθοποδήσει και πάλι" καταλήγει.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ