Θέσεις εργασίας στο City of Dreams Mediterranean

Ημέρες καριέρας στις 8 και 22 Νοεμβρίου

Το City of Dreams Mediterranean από τη Melco Cyprus, το πρώτο πολυθεματικό θέρετρο στην Ευρώπη και ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από τον Νοέμβριο θα πραγματοποιεί δύο Aνοικτές Ημέρες Kαριέρας μηνιαίως μέχρι τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο της προσπάθειας πλήρωσης πέραν των 1,000 θέσεων εργασίας και προώθησης της τοπικής απασχόλησης.

H Melco Cyprus παραμένει προσηλωμένη στον στόχο να καταστεί εργοδότης επιλογής, προσφέροντας ποιοτικές θέσεις εργασίας και εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης για προώθηση της ανέλιξης των μελών της ομάδας της. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενταχθούν στη Melco Cyprus, την εταιρεία-ηγέτη στον τομέα της φιλοξενίας, μέσω των προσεχών Ανοικτών Ημερών Καριέρας την Τρίτη 8 και Τρίτη 22 Νοέμβριου στο Melco Career Centre, στον Μόλο Λεμεσού, μεταξύ 8πμ και 8μμ.

Οι Ημέρες Καριέρας πραγματοποιούνται σε συνέχεια της επιτυχημένης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα, όπου πολλοί υποψήφιοι έλαβαν προτάσεις από το City of Dreams Mediterranean για εξαιρετικές ευκαιρίες εργοδότησης στον κλάδο της φιλοξενίας και της ψυχαγωγίας.

Οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβάνουν εκπαιδευόμενους και έμπειρους κρουπιέρηδες, σερβιτόρους, μπάρμεν, μάγειρες, υπεύθυνους εστιατορίων, λειτουργούς ηλεκτρονικών παιχνιδιών, λειτουργούς ψυχαγωγίας, υπάλληλους υποδοχής, καμαριέρες, υπεύθυνους ασφαλείας, οδηγούς και υπεύθυνους συστημάτων παρακολούθησης.

Οι υποψήφιοι αναμένεται να είναι φιλόδοξοι, να επιδιώκουν την τελειότητα και να εστιάζουν στην παροχή υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης σε όλους τους επισκέπτες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους και να είναι έτοιμοι για επιτόπου συνεντεύξεις με μέλη του εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού της Melco Cyprus.

Ο Γενικός Διευθυντής του City of Dreams Mediterranean και Cyprus Casinos, κ. Grant Johnson δήλωσε: «Με περισσότερες από 1,000 θέσεις εργασίας, η Melco εργάζεται για να εκπληρώσει τη δέσμευσή της για προώθηση της τοπικής απασχόλησης. Η επένδυση στο ανθρώπινο κεφάλαιο είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές των δραστηριοτήτων της Melco, ενώ η στρατηγική μας είναι σχεδιασμένη ώστε οι περίπου 18,000 συνάδελφοί μας να αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητές τους μέσω της παγκοσμίου κλάσης εκπαίδευσης και ανάπτυξης που τους παρέχεται, έτσι ώστε να απολαμβάνουν οι επισκέπτες μας υπηρεσίες υψίστου επιπέδου. Θέλουμε οι επισκέπτες να θυμούνται τη διαμονή τους μαζί μας όχι μόνο για τα βραβευμένα θέρετρά μας, αλλά κυρίως για τους υπέροχους ανθρώπους μας και τις άψογες υπηρεσίες τους».

Η Melco Cyprus εργοδοτεί περίπου 700 άτομα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι Κύπριοι πολίτες. Το City of Dreams Mediterranean, ως ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο, θα δημιουργήσει εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας, συνεχίζοντας να προσφέρει πολύτιμες ευκαιρίες απασχόλησης για τον τοπικό πληθυσμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 94088029 ή επισκεφτείτε το codcareers.com.

Διαβάστε επίσης: Αποκωδικοποιώντας το ESG για τον τομέα της ναυτιλίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ