Υφυπουργός Ναυτιλίας: Προώθηση Κυπριακής Ναυτιλίας

Στο Λονδίνο.

Συναντήσεις με εκπροσώπους μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών που εδρεύουν στο Λονδίνο, πραγματοποιεί η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Νατάσα Πηλείδου, η οποία βρίσκεται από τις 18 Ιουνίου στην βρετανική πρωτεύουσα με σκοπό την προώθηση της Κυπριακής Ναυτιλίας.
 
Σύμφωνα με  ανακοίνωση του Υφυπουργείου, η κα.Πηλείδου θα ολοκληρώσει σήμερα τις συναντήσεις της με στελέχη μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών, στα οποία θα παρουσιάσει τα πλεονεκτήματα της χώρας μας στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία.
 
Απόψε το Υφυπουργείο θα παραθέσει δείπνο στα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών και σε παράγοντες της διεθνούς ναυτιλιακής βιομηχανίας. 
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης,  προχθές Τρίτη, η Υφυπουργός είχε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού, Kitack Lim, όπου συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία και ειδικότερα οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και θέματα που αφορούν την περαιτέρω σύσφιξη της συνεργασίας του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού με την Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της προώθησης της υποψηφιότητας της Κύπρου για επανεκλογή στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμούς, η Υφυπουργός τέλεσε χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου, τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με τίτλο "Η Ναυτική Παράδοση της Κύπρου – από την αρχαιότητα έως την σύγχρονη εποχή".  
 
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, και την Ύπατη Αρμοστεία  Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο και σε αυτή  παρευρέθηκε μεγάλος αριθμός από διπλωματικές αποστολές στο Λονδίνο, ως επίσης και ο ΓΓ του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ