Ποια πιάτα να αποφεύγετε στο room service (λίστα)

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Βρίσκεστε σε ταξίδι, χαλαροί στο ξενοδοχείο σας και προτιμάτε να παραγγείλετε room service παραμένοντας χαλαροί αντί να βγείτε έξω για φαγητό;

Τότε οι παρακάτω τρεις επιλογές, καλό θα είναι να μείνουν εκτός της παραγγελίας σας.

Θαλασσινά και κρεμμύδια

Σημαντικό στην περίπτωση των ψαριών είναι ότι δεν ξέρετε κατά πόσο είναι φρέσκα κι αν πρέπει να τα προτιμήσετε. Προτιμήστε κάτι πιο συνηθισμένο, όπως ένα σάντουιτς γαλοπούλας, που έχει μεγάλη ζήτηση και μικρότερη πιθανότητα να είναι μπαγιάτικο.

Τα κρεμμύδια, καλό θα είναι να τα αποφύγετε για λόγους οσμών, τόσο στο δωμάτιο, όσο και στην αναπνοή σας, ειδικά αν το ταξίδι σας είναι επαγγελματικό. Οι γαρίδες πρέπει να μείνουν εκτός επίσης, καθώς τα κοκτέιλ γαρίδας μπορεί να έχουν ετοιμαστεί ώρες πριν, από κατεψυγμένα θαλασσινά. Αν επιθυμείτε πολύ κάτι από τα παραπάνω, φροντίστε να ενημερωθείτε για την ποιότητά τους. 

Πίτσες

Κάποιες γκουρμέ πίτσες που ενδεχομένως να βρείτε στο μενού του room service, πρέπει να ξέρετε ότι πιθανότατα δεν είναι «σπιτικές», αλλά κατεψυγμένες, στις οποίες προσθέτουν λίγα φύλλα βασιλικού για γαρνιτούρα.

Πιάτα με πέστο ή αβοκάντο

Τόσο το πέστο, όσο και το αβοκάντο χάνουν εύκολα τη φρεσκάδα και την υφή τους και εν προκειμένω δεν ξέρετε πόσο μπορεί να βρίσκονταν στον πάγκο της κουζίνας. Ό,τι είναι τραγανό στην αρχική του μορφή, είτε πρόκειται για στικ μοτσαρέλας, είτε για onion rings κ.ο.κ. θα γίνει... μαστιχωτό στη συνέχεια, μέχρι να φτάσει στο δωμάτιό σας κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Πηγή: clickatlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ