Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα ξενοδοχεία της Κύπρου;

Το νησί μας αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, διαθέτει πλειάδα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια

Ο Αύγουστος και ιδιαίτερα η περίοδος κοντά στις 15 του μήνα  αποτελεί αγαπημένη περίοδο διακοπών για τους Κυπρίους, οι οποίοι επιλέγουν είτε το εσωτερικό είτε το εξωτερικό για την καλοκαιρινή τους ανάπαυλα.

Δεδομένων και των ιδιαίτερα υψηλών τιμών στα αεροπορικά εισιτήρια ειδικά την περίοδο που διανύουμε, φαίνεται πως οι πλείστοι που δεν έχουν ακόμη προγραμματίσει τις διακοπές τους, έχουν πρώτη στη λίστα επιλογών τους την Κύπρο.

Μιας και το νησί μας αποτελεί έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, διαθέτει πλειάδα καταλυμάτων για όλα τα βαλάντια αλλά και πολλές παραθαλάσσιες πόλεις που προσφέρονται για στιγμές χαλάρωσης και ανάσες δροσιάς σε καταγάλανα νερά, χωρίς βέβαια να βγαίνουν από την εξίσωση και οι ορεινές περιοχές που μπορεί να είναι προτιμητέες τον χειμώνα κυρίως, ωστόσο έχουν φανατικό κοινό και το καλοκαίρι.

Εάν τηρείτε το «κυπριακό έθιμο» και είστε «της τελευταίας στιγμής», τα νέα είναι καλά καθώς όπως όλα δείχνουν, εξαιτίας του μειωμένου τουρισμού φέτος στο νησί μας, θα βρείτε εύκολα κατάλυμα για τις διακοπές σας αλλά και σε προσιτή τιμή, καθώς και αυτές συνεπακόλουθα είναι μειωμένες.

Διαβάστε περισσότερα στη «Σ» που κυκλοφορεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ