Η απεργία της British Airways ακυρώνει πτήσεις στα κυπριακά αεροδρόμια

Η βρετανική απεργία επηρεάζει μέρος των πτήσεων από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια.

Άρχισε η πρώτη στην Ιστορία απεργία των πιλότων της βρετανικής αεροπορικής εταιρίας British Airways, καθώς δεν βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή για το μισθολογικό ζήτημα.

Σχεδόν το σύνολο των αεροσκαφών θα βρίσκονται σχεδόν καθηλωμένα στο έδαφος για σήμερα 9 και αύριο 10 Σεπτεμβρίου, αλλά και στις 27 Σεπτεμβρίου προκαλώντας σοβαρά προβλήματα σε εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου που είχαν προγραμματίσει την μετακίνησή τους με την εταιρία.

Η εμβληματική βρετανική εταιρία, που ανήκει στον όμιλο IAG, θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπη με τη χειρότερη απεργία στην ιστορία της, που θα αφορά πάνω από το 90% των 4.300 πιλότων της.

Πώς επηρεάζονται τα κυπριακά αεροδρόμια

Σύμφωνα με την Hermes Airports, η βρετανική απεργία επηρεάζει μέρος των πτήσεων από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα, για το αεροδρόμιο Λάρνακας ακυρώνονται για σήμερα δύο αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις για το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, ενώ για το αεροδρόμιο Πάφου θα ακυρωθούν μία άφιξη και μια αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο.

Για αύριο, μόνο για το αεροδρόμιο Λάρνακας, ακυρώνονται τρεις αφίξεις και τρεις αναχωρήσεις για το Χίθροου του Λονδίνου.

Οι επιβάτες έχουν ήδη ενημερωθεί για τις ακυρώσεις από την ίδια την εταιρία, ενώ προσφέρεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας συγκεκριμένη διαδικασία και επιλογές για επιστροφή των χρημάτων ή άλλες λύσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ