Τελικά "κλείνει" η TUS Airways;

Πάει για rebranding με απολύσεις και ανανέωση προσωπικού.

«Δεν κλείνουμε, αλλάζουμε» είναι το μήνυμα του Εκτελεστικού Διευθυντή της TUS Airways Andrew Pyne μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδεχόμενο «κλείσιμο» της εταιρίας.

Μιλώντας στο Economy Today, ο κος Pyne ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της εταιρίας θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου, ήτοι μέχρι την 31η Οκτωβρίου, ενώ κατά την χειμερινή περίοδο θα πραγματοποιούνται μόνο πτήσεις charter.

«Το καλοκαίρι του 2020 θα δημιουργήσουμε ένα νέο brand. Θα αγοράσουμε περισσότερα, μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα αεροσκάφη και θα αναπτύξουμε το πτητικό μας πρόγραμμα σε νέους προορισμούς οι οποίοι θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος του 2019», είπε.

Κατά την διάρκεια της μεταβατικής περιόδου, πρόσθεσε, θα συντελεστούν πολλές αλλαγές με στόχο να μεγαλώσουμε ως εταιρία.

Ερωτηθείς αν πρόκειται να απολυθεί προσωπικό, ο κος Pyne απάντησε θετικά.

«Πάντα είχαμε λίγο προσωπικό για να εξυπηρετούνται οι ανάγκες μας και θα πρέπει να προσαρμοστούμε και στην μεταβατική αυτή περίοδο. Ωστόσο, με το άνοιγμα του νέου brand το καλοκαίρι, θα γίνουν νέες προσλήψεις», ανέφερε. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ