Oniro Hotels από την Treppides Investments

Αναγνωρίζοντας την δυναμική της ελληνικής οικονομίας καθώς και την ανάπτυξη στο τομέα της φιλοξενίας η Treppides Investments το 2017 απέκτησε μία σειρά ακινήτων με σκοπό την ανάπτυξη των εργασιών της. 

Δελτίο Τύπου 

Πρόκειται για τρία ακίνητα τα οποία έχουν μετατραπεί σε πολυτελή ξενοδοχεία, ένα στην Αθήνα και δύο στη Μύκονο.

Επιπλέον, δύο ακόμη ακίνητα ανακαινίζονται για να ξεκινήσουν λειτουργία το 2020 δημιουργώντας ένα χαρτοφυλάκιο 5 ξενοδοχείων φτάνοντας πλέον σε τέτοιο μέγεθος που θα επιτρέπει λειτουργική αποδοτικότητα και συνέργιες. Στόχος μας είναι να αυξήσουμε τις υπηρεσίες φιλοξενίας στην Ελλάδα παρέχοντας άριστες υπηρεσίες διαμονής και να δημιουργήσουμε, μέσω της Oniro, μια αναγνωρίσιμη και πολύτιμη εμπορική επωνυμία. 

Oniro Suites 

Το Oniro Suites λειτούργησε τον Ιούνιο του 2018

. Το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δίπλα σε μερικά από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του νησιού. Έχει ανακαινιστεί πλήρως και μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο boutique με 8 σουίτες. Το Oniro Suites άνοιξε τον Ιούνιου του 2018 και ολοκλήρωσε τη χρονιά με σχεδόν 100% πληρότητα και άριστες κριτικές. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Oniro City

Το Oniro City λειτούργησε το Μάϊο του 2019. Κτισμένο σε ένα καταπράσινο δρόμο γεμάτο δέντρα στην καρδιά του μοντέρνου Κολωνακίου, το Oniro City έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με απόλυτη τελειότητα. Στο επίκεντρο των επιλεκτικών ταξιδιωτών που αναζητούν τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα, το Oniro City επαναπροσδιορίζει την πολυτελή διαμονή. Μοντέρνα αισθητική, αστική πολυτέλεια, σύγχρονες ανέσεις, δημιουργική γαστρονομία, premium υπηρεσίες για όλους τους επισκέπτες. Το Oniro City Hotel είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία, με αξίες διαμονής που επαναπροσδιορίζουν την έννοια της αστικής φιλοξενίας, με ένα σκοπό: να δώσουν έμφαση στην αληθινή ανθρώπινη επαφή και να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στην Αθήνα.Ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες που αποτελούν το αποκορύφωμα της άνεσης. Ένα ολοήμερο εστιατόριο με εύγευστό και υγιεινό πρωινό. Ένα μπαρ με εκλεκτά κοκτέιλ, κρασιά και οινοπνευματώδη ποτά. Ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο για την ευεξία και διατήρηση της φυσικής κατάστασης. Προσεγμένες και επαγγελματικές υπηρεσίες σχεδιασμένες για να κάνουν τη διαμονή σας άψογη.  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Oniro Mykonos

Το Oniro Mykonos, λειτούργησε τον Ιούνιο του 2019. Το Oniro Mykonos μόλις άνοιξε τις πύλες του και είναι η νεότερη προσθήκη στα Oniro Hotels. Βρίσκεται πάνω σε λόφο με πανοραμική θέα τη θάλασσα και παίρνει την πολυτέλεια σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Στο Oniro Mykonos, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα μοναδικών ολοήμερων εμπειριών για όλα τα γούστα, κάποια από τα οποία περιλαμβάνουν την πισίνα υπερχείλισης, το Pool Bar και το εστιατόριο, το σπα, το γυμναστήριο και το παιδικό κλαμπ. Μετά από την πρώτη επιτυχημένη σεζόν λειτουργίας του, το ξενοδοχείο θα επεκταθεί το επόμενο έτος με την προσθήκη επιπλέον 13 σουιτών, οι περισσότερες από τις οποίες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και ένα μεγαλύτερο σπα και επιπλέον χώρους, καλύπτοντας έτσι 13,000 τμ. διαμορφωμένης έκτασης. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Σύντομα από την Oniro Hotels

Το πρώτο εξάμηνο του 2020, η Treppides Investments θα λειτουργήσει δεύτερο ξενοδοχείο στην Αθήνα στη περιοχή του Θησείου. Το ξενοδοχείο θα στεγαστεί σε διατηρητέο κτίριο του 1896, που ανακαινίζεται εκτεταμένα και ενισχύεται δομικά, και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Μάϊο του 2020. Μόλις ανακαινιστεί το ξενοδοχείο θα διαθέτει 19 δωμάτια και σουίτες, εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης, βεράντα για πρόγευμα και εσωτερική αυλή με πισίνα.Ένα τρίτο ακίνητο θα προστεθεί στα τέλη του 2020 με τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου boutique με πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Μητροπόλεως. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ