Αεροπορική διακόπτει τις πτήσεις της στην Ελλάδα

Τουλάχιστον μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Χωρίς απευθείας αεροπορική σύνδεση με την Κίνα μένει η Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι τις 25 Μαρτίου, μετά τη διακοπή των δρομολογίων της για το συγκεκριμένο διάστημα, που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Air China.

Η κινεζική εταιρεία ενημέρωσε σχετικά με διαδοχικά emails τα ταξιδιωτικά γραφεία που εκδίδουν αεροπορικά εισιτήρια, καλώντας τα να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την αναχρηματοδότηση των κρατήσεων που είχαν γίνει μέχρι τώρα.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως η Air China καλύπτει πλήρως τους επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση για πτήσεις από/προς Κίνα στο συγκεκριμένο διάστημα, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν σε άλλες ημερομηνίες τις κρατήσεις τους όταν ξαναρχίσουν τα δρομολόγια είτε να πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

Η εξέλιξη αφήνει στον «αέρα» την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με την Κίνα, καθώς παραμένει αβέβαιο αν θα υλοποιηθεί ο σχεδιασμός της Air China για τέταρτο εβδομαδιαίο δρομολόγιο από το καλοκαίρι του 2020, όπως και η έναρξη δρομολογίων της εταιρείας Juneyao Airlines, από Σαγκάη, τα οποία επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 23 Ιουνίου.

Πηγή: euro2day.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ