Ο πρέσβης του Ισραήλ στα γραφεία του ΠΑΣΥΞΕ

Το 2019 οι τουριστικές αφίξεις από Ισραηλ έφτασαν περίπου τις 293.740.

Πραγματοποιήθηκε στις 15/9/20 στα Γραφεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, συνάντηση του Πρέσβη του Ισραήλ, ΑΕ κ. Shmuel Revel, με τον Πρόεδρο, την Αναπλ. Πρόεδρο και το Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδη, κα Α. Μιχαηλίδου και κ. Φ. Ρουσουνίδη, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ καλωσόρισε τον Πρέσβη του Ισραήλ στα Γραφεία του Συνδέσμου και στη συνέχεια έγινε μια αλληλο-ενημέρωση για την επιδημιολογική κατάσταση στις δύο χώρες και τις αντίστοιχες επιπτώσεις, ενώ ανταλλάγησαν απόψεις και προσεγγίσεις για το όλο θέμα της πανδημίας.

Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για πιθανούς τρόπους προσαρμογής της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στις συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας, με στόχο να εξευρεθούν οι τρόποι για ενίσχυση των διμερών σχέσεων, είτε για τουριστικούς, είτε για εμπορικούς σκοπούς.

Τόσο από πλευράς του Πρέσβη του Ισραήλ, όσο και από πλευράς του ΠΑΣΥΞΕ, τονίσθηκε η ανάγκη της συνέχισης των προσπαθειών για περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των δύο χωρών, που ας σημειωθεί ότι το 2019 οι τουριστικές αφίξεις από Ισραηλ έφτασαν περίπου τις 293.740 που κατέταξε το Ισραήλ  στην τρίτη θέση των Τουριστικών μας Αγορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ