Η Emirates επέστρεψε 1,4 δισ. δολάρια σε πελάτες της

Η Emirates έχει επιστρέψει 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια στους πελάτες της, έπειτα από ακυρώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο αεροπορικός κλάδος, όπως έχει επανειλημμένως γραφτεί, υπέστη τεράστια οικονομική ζημιά και με απώλειες χιλιάδων θέσεων εργασίας, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όσον αφορά την Emirates, σε μια συζήτηση της huffingtonpost.gr με τον διευθυντή της Emirates Ελλάδας, Khalid Al Zarooni, η ζημιά αυτή δεν απέτρεψε από την εταιρεία να αισιοδοξεί, καθώς παρατηρείται θετική εξέλιξη στην κινητικότητα του δικτύου της, αν και θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψει ο κλάδος των αερομεταφορών σε επίπεδα προ πανδημίας.

«Στόχος μας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες, είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στον ελληνικό λαό τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ένα αξιοσημείωτο γεγονός, είναι ότι η Emirates έχει επιστρέψει 1,4 δισ. δολάρια στους πελάτες της, έπειτα από ακυρώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19, καλύπτοντας το 90% από τα άνω των 1,4 εκατομμυρίων αιτημάτων επιστροφής χρημάτων από τον Μάρτιο του 2020, ενώ δεσμεύεται να ολοκληρώσει όλες τις επιστροφές χρημάτων.

Αυτή τη στιγμή η Emirates εξυπηρετεί 99 προορισμούς μέσω του κόμβου του Ντουμπάι, που αποτελεί τον κύριο αεροπορικό κόμβο για τη Μέση Ανατολή. Μάλιστα, το Ντουμπάι, αναδεικνύεται σε έναν ελκυστικό προορισμό για διεθνείς επισκέπτες, καθώς από τότε που άνοιξε ξανά για τον τουρισμό, παρατηρήθηκαν περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια αναζητήσεις για τον προορισμό Ντουμπάι στον ιστότοπο emirates.com.

Κι αυτό, διότι το Ντουμπάι ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC).

Η Emirates SkyCargo, δημιουργεί στο Ντουμπάι, τον πρώτο αποκλειστικό κόμβο μεταφοράς φορτίων για το εμβόλιο, προκειμένου να χρησιμεύσει ως ειδικός κόμβος για την αποθήκευση και τη διανομή του εμβολίου, έχοντας πάνω από 4.000 τετραγωνικά μέτρα πιστοποιημένου χώρου ελεγχόμενης θερμοκρασίας αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων. Συνολικά, εκτιμάται ότι η εγκατάσταση μπορεί να περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια φιαλίδια εμβολίου, σε εύρος θερμοκρασιών 2-8 βαθμούς Κελσίου, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ