Η Cyprus Airways ξεκινά δρομολόγια προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη

Οι πτήσεις θα γίνονται μια φορά την βδομάδα προς Αγία Πετρούπολη και Μόσχα.

Η Cyprus Airways προσθέτει τη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη στα δρομολόγιά της για το χειμώνα 2020/21.

Η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις προς το Αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας μία φορά την εβδομάδα έως τις 15 Ιανουαρίου 2021.

Η πτήση της Αγίας Πετρούπολης θα αρχίζει στις 21 Ιανουαρίου 2021 και θα γίνεται κάθε Πέμπτη.

Προκειμένου να καλυφθεί η αυξημένη ζήτηση για την Αγία Πετρούπολη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ο Κυπριακός αερομεταφορέας συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του δύο πτήσεις πριν από την επίσημη ημερομηνία έναρξης.

 Ο κ. Γιώργος Μαυροκώστας, Διευθύνων Σύμβουλος Επιχειρήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε πρόσφατα με τις ρωσικές αρχές για τη λειτουργία των πτήσεων μας προς τη Μόσχα. Η κύρια προτεραιότητά μας είναι να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλους τους επιβάτες μας στον προορισμό τους. Το γεγονός ότι ορισμένοι από τους επιβάτες μας είχαν μια πολύ κακή εμπειρία τον περασμένο μήνα, καθώς έπρεπε να τους ενημερώσουμε στο αεροδρόμιο ότι δεν μπορούσαν να πετάξουν στη Μόσχα λόγω της απόρριψης των ρωσικών αρχών να μας επιτρέψουν να εκτελέσουμε την πτήση, μας ανάγκασε να το κοινοποιήσουμε δημόσια το ζήτημα.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Μεταφορών, Συγκοινωνιών & Έργων, κ. Γιάννη Καρούσο, το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και τον Υπουργό Εξωτερικών,  τον κ. Νίκο Χριστοδουλίδη για την άμεση απάντησή τους στην έκκλησή μας για βοήθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του διμερείς ρυθμίσεις αεροπορικών υπηρεσιών μεταξύ Κύπρου και Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τέλος, ευχαριστούμε τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, H. E. Mr. Stanislav V. Osadchiy και την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αερομεταφορών για όλες τις προσπάθειές τους ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ