Συλληπητήρια ΠΑΣΥΞΕ για Μιχαλάκη Λεπτό

Ανακοίνωση ΠΑΣΥΞΕ για τον θάνατο του Μιχαλάκη Λεπτού

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων εκφράζει και δημόσια τα συλλυπητήρια σύσσωμης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας προς την οικογένεια του αείμνηστου Μιχαλάκη Λεπτού, αλλά και στον Όμιλο ΛΕΠΤΟΣ, για τον αδόκητο θάνατο του. Η συμβολή του στο κυπριακό επιχειρείν αλλά και η κοινωνική του δραστηριότητα και συνεισφορά, έχουν καταγραφεί στην ιστορία του τόπου και   θα  αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους επιχειρηματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχαλάκης Λεπτός

Επιπρόσθετα, επιθυμούμε και δημόσια να εξάρουμε το ενδιαφέρον που πάντοτε διέκρινε τον αείμνηστο  Μιχαλάκη Λεπτό, στην ανάπτυξη της ξενοδοχειακής και τουριστικής βιομηχανίας του τόπου και για τη στενή και αγαστή συνεργασία του με τον ΠΑΣΥΞΕ.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Όμιλος ΛΕΠΤΟΣ παραμένει στα στιβαρά χέρια των  παιδιών του αείμνηστου Μιχαλάκη, του Γιώργου και του Παντελή, και ότι θα συνεχίσουν με το ίδιο σθένος και οραματισμό το έργο του αείμνηστου πατέρα τους.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων θα καταβάλει εισφορά στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό (Κλάδο Κερύνειας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ