Έρχεται Κύπρο η Sky Express

Απευθείας πτήσεις στο Παρίσι προγραμματίζει η Wizz Air

Του Νέστορα Βασιλείου

Η Κύπρος υποδέχεται λίαν συντόμως και την ελληνική αεροπορική εταιρεία Sky Express, η οποία θα πετά από και προς την Αθήνα.

Η αεροπορική εταιρεία έχει ιδρυθεί το 2005 και είναι μέλος του Ομίλου IOGR, με εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και των αερομεταφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αφίξεις χωρίς καραντίνα από 1η Μαρτίου

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της αεροπορικής προγραμματίζεται η έναρξη πτήσεων από και προς τη Λάρνακα στις 22 Φεβρουαρίου 2021. Το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα θα εκτελείται τρείς φορές την ημέρα.

Το νέο στολίδι του στόλου της Sky Express, που αριθμεί 16 συνολικά αεροσκάφη, είναι όπως αναφέρει τα AIRBUS A320 neo.

Διαθέτει έξι συνολικά αεροσκάφη αυτού του τύπου:

- 4 AIRBUS A320 neo 186 θέσεων.

- 2 AIRBUS A320 neo 174 θέσεων.

 

Το δίκτυο της εταιρείας

Η εταιρεία έχει ενεργό παρουσία στην Ελλάδα καθώς πετά καθημερινά σε 34 προορισμούς σε όλη την χώρα. Επιπλέον έχει προσθέσει στο πτητικό της πρόγραμμα πέντε νέους προορισμούς στο εξωτερικό. Πέραν της Κύπρου έχει δρομολογημένες πτήσεις σε Βέλγιο και Γαλλία.

Η εταιρεία διατηρεί διεθνείς συνεργασίες με αεροπορικές εταιρείες όπως οι Air France, ΚLM, Air Serbia, Qatar Airways, Cyprus Airways, κ.ά.

Παρίσι με Wizz Air

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Economy Today οι απευθείας πτήσεις από και προς το Παρίσι θα πραγματοποιούνται από τη Wizz Αir, η οποία διευρύνει την παρουσία της στην Κύπρο με τρία αεροπλάνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ