Στο Λονδίνο για την έκθεση World Travel Market 2018 ο Λακκοτρύπης

Θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο Λονδίνο μεταβαίνει απόψε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης όπου θα ηγηθεί της κυπριακής αποστολής που θα συμμετάσχει στη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market (WTM) London 2018, Δευτέρα και Τρίτη, 5 και 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, ο κ. Λακκοτρύπης θα ξεκινήσει αύριο πρωί το διήμερο πρόγραμμα συναντήσεών του με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ το βράδυ θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη δεξίωση που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της WTM London, το Υπουργείο, ο ΚΟΤ και η Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Λονδίνο. Κατά τη διάρκεια της μέρας προγραμματίζεται να παραχωρήσει, επίσης, συνεντεύξεις σε διεθνές δίκτυο ειδήσεων και σε διεθνές πρακτορείο Τύπου.

Οι επαφές του Υπουργού Τουρισμού στο πλαίσιο της έκθεσης θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Τρίτης, αρχικά προεδρεύοντας σύσκεψης με τους τουριστικούς φορείς στην κυπριακή αποστολή και, στη συνέχεια, παραχωρώντας συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στον κυπριακό τουρισμό σε εκπροσώπους ΜΜΕ της ομογένειας.

Ο κ. Λακκοτρύπης την Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου, θα μεταβεί από το Λονδίνο στις Βρυξέλλες, όπου την Παρασκευή θα λάβει μέρος στις εργασίες του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, υπό τη σύνθεση των Υπουργών Εμπορίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ