Ακριβαίνουν κι άλλο τα αεροπορικά εισιτήρια (vid)

«Οι τιμές είναι ήδη ακριβές και θα γίνουν ακριβότερες», ανέφερε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι ο επίτιμος πρόεδρος των ταξιδιωτικών πρακτόρων Άκης Κελεπέσιης

Ακόμη πιο ακριβές αναμένεται να γίνουν οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, σύμφωνα με τον επίτιμο πρόεδρο των ταξιδιωτικών πρακτόρων Άκη Κελεπέσιη.  

Μιλώντας στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, σημείωσε ότι «οι τιμές είναι ήδη ακριβές και θα γίνουν ακριβότερες, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και της αύξησης των τιμών των καυσίμων».

Όπως είπε ο κ. Κελεπέσιης, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, υπάρχει αυξημένη ζήτηση φέτος, σε αντίθεση με το 2019, δηλαδή πριν την έξαρση του κορωνοϊού.

«Υπάρχει δίψα για να ταξιδέψει ο κόσμος και η προσφορά δεν είναι αναμενόμενη, λόγω και της έλλειψης προσωπικού, που αποτελεί ένα παγκόσμιο πρόβλημα στην τουριστική βιομηχανία, όπως και στα κρουαζιερόπλοια».

Όπως εξήγησε, οι εργαζόμενοι στον τουριστικό τομέα κατά τη διάρκεια του δίχρονου εγκλεισμού, έκαναν στροφή σε άλλους τομείς για να μπορέσουν να βιοποριστούν.   

Επίσης, ανέφερε ότι υπήρξαν ακυρώσεις εισιτηρίων και πτήσεων σε μικρό βαθμό και στην Κύπρο.

«Δεν μπορούμε να βγούμε αλώβητοι από τη διεθνή κρίση. Αυτό πρέπει να το ξέρουν οι ταξιδιώτες», κατέληξε ο κ. Κελεπέσιης.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραλύει η Βρετανία από την μεγάλη απεργία στους σιδηρόδρομους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ