Χριστουγεννιάτικα πακέτα διακοπών από τον ΠΑΣΥΞΕ

Όλες οι προσφορές για διαμονή σε ξενοδοχεία και ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι Ξενοδοχεία Μέλη του που θα παραμείνουν ανοικτά κατά τον τρέχοντα χειμώνα, έχουν ήδη φορέσει τα γιορτινά τους και σας προσκαλούν να απολαύσετε γλυκά Χριστούγεννα και μια χαρούμενη Πρωτοχρονιά. 

Προσφέρεται έτσι η επιλογή στους συμπατριώτες μας, αντί να αναλώνονται σε κοπιώδεις ετοιμασίες και αγορές, να αποδράσουν και να απολαύσουν την ξεκούραση που αξίζουν σε Ξενοδοχειακές Μονάδες Μέλη του Συνδέσμου.

Επί τούτου ο ΠΑΣΥΞΕ προβάλλει τα μοναδικά εορταστικά πακέτα ή απλά τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που δημιούργησαν τα Μέλη του.

Συναφώς προτρέπονται οι ενδιαφερόμενοι συμπατριώτες μας που επιθυμούν να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη θαλπωρή των Κυπριακών Ξενοδοχείων, όπως επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ www.cyprushotelassociation.org (Εορταστικά Πακέτα-Χριστούγεννα 2018 & Πρωτοχρονιά) για να ενημερωθούν ανάλογα και να κάνουν τις κρατήσεις τους απευθείας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες που θα επιλέξουν.