Προβολή του πολιτισμού μέσω αεροδρομίων

«Η σύγχρονη αντίληψη θέλει τα αεροδρόμια να είναι χώροι προβολής και ανάδειξης του σύγχρονου πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε χώρας»

Η σχέση των αεροδρομίων με την τέχνη και τον πολιτισμό τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, καθώς οι χώρες αξιοποιούν τα αεροδρόμια τους για να προβάλουν την ιστορία και τον πολιτισμό τους, στους χιλιάδες επισκέπτες.

Η σύγχρονη αντίληψη θέλει τα αεροδρόμια να είναι χώροι προβολής και ανάδειξης του σύγχρονου πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς της κάθε χώρας.

Είναι σε αυτό το πλαίσιο που ο Υφυπουργός Πολιτισμού κ. Γιάννης Τουμαζής είχε συνάντηση στο αεροδρόμιο Λάρνακας με την κα Ελένη Καλογήρου, Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια, και την ομάδα ανάπτυξης και επικοινωνίας της Hermes Airports.

Ο Υφυπουργός συζήτησε με τη διοίκηση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου τις προοπτικές συνεργασίας με το Υφυπουργείο Πολιτισμού, με στόχο την περαιτέρω ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και παράδοσής μας, αλλά και του σύγχρονου Κυπριακού πολιτισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυπριακό, ενέργεια, Ουκρανία στην ατζέντα της Ρώμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ