Στιγμές διακοπών για χαμηλοσυνταξιούχους

«Όμορφες διακοπές για τους συνταξιούχους μέλη της ΕΚΥΣΥ»

Για ακόμη μια χρονιά το Παγκύπριο Ταμείο Ευημερίας Συνταξιούχων της ΕΚΥΣΥ ΠΕΟ δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να απολαύσουν όμορφες και ξέγνοιαστες διακοπές προσφέροντας σε αυτούς σε χαμηλές τιμές κατάλυμα στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ στα Περβόλια και στο Πελένδρι  και της Συντεχνίας Κυβερνητικών στον Καλοπαναγιώτη, στην Ορόκλινη  και στην Πόλη Χρυσοχούς.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό, η ΕΚΥΣΥ δεν αγωνίζεται μόνο για την επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, αλλά έχει πλούσια δράση και στον τομέα της ψυχαγωγίας των συνταξιούχων.

Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να απολαμβάνουν λίγες ημέρες διακοπών σε ορεινά και παραθαλάσσια θέρετρα της Κύπρου προσφέροντας διακοπές με χαμηλό κόστος στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

«Αυτό που πριν από κάποια χρόνια ακόμη φάνταζε άπιαστο όνειρο για τους συνταξιούχους μας, δηλαδή το δικαίωμα για αξιοπρεπείς διακοπές, σήμερα μπορούν να το απολαμβάνουν όχι μόνο κατά τους θερινούς μήνες αλλά ολόχρονα αν επιθυμούν», μας δήλωσε ο Γ.Γ. της ΕΚΥΣΥ, Κώστας Σκαρπάρης.

Διακοπές Σεπτέμβριο-Οκτώβριο

Το Παγκύπριο Ταμείο Ευημερίας Συνταξιούχων της ΕΚΥΣΥ ΠΕΟ προσφέρει τη δυνατότητα και τους φθινοπωρινούς μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο στους συνταξιούχους να απολαύσουν τις διακοπές τους στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις και να τις παραδώσουν στα γραφεία της ΕΚΥΣΥ σε  όλες τις πόλεις.

ΤΗΛ. ΕΚΥΣΥ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 22866442

ΛΕΜΕΣΟΣ 25443068       

ΛΑΡΝΑΚΑ 24828740

ΠΑΦΟΣ 26932144

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώνεται η εκστρατεία εγχώριου τουρισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ