Αλλάζουν οι αυριανές πτήσεις λόγω απεργίας - Τι να κάνουν οι ταξιδιώτες

Πόσες πτήσεις επηρεάζονται από την αυριανή απεργία λόγω της ΑΤΑ

Έχει ήδη προχωρήσει ο σχεδιασμός ώστε να υπάρξει αναπροσαρμογή στις πτήσεις που επηρεάζονται από την αυριανή απεργία των εργαζομένων για την ΑΤΑ.

Μιλώντας στο Τρίτο εκ μέρους της Hermes Airports η κ. Μαρία Κουρούπη σημείωσε ότι από την τρίωρη απεργία επηρεάζονται 9 αφίξεις και 7 αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και 3 αφίξεις και 3 αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο της Πάφου. Όπως ανέφερε η κ. Κουρούπη αναπόφευκτα θα επηρεαστούν και πτήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται λίγο πριν ή λίγο μετά την απεργία και γι αυτό μετά την απεργία θα υπάρξει αυξημένος αριθμός εργαζομένων για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί.

Παράλληλα επισήμανε πως όσες πτήσεις για οποιοδήποτε λόγο καθυστερήσουν και βρίσκονται στον αέρα την ώρα της απεργίας θα προσγειωθούν κανονικά.

Σύμφωνα με την κ. Κουρούπη, ήδη οι ταξιδιώτες θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί είτε από τις αεροπορικές εταιρείες, είτε από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για την αλλαγή της πτήσης τους. Όσοι δεν ενημερώθηκαν, ανέφερε θα πρέπει οι ίδιοι να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν σε σχέση με την νέα ώρα της πτήσης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογοήτευσε τις συντεχνίες η νέα πρόταση ΟΚΥπΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ