Επιστροφή στην… κανονικότητα για την British Airways – «Λειτουργούμε κανονικά»

Οι ακυρώσεις πτήσεων τις προηγούμενες δύο ημέρες επηρέασαν πάνω από 20.000 ταξιδιώτες

Η British Airways επανήλθε στο κανονικό πτητικό της πρόγραμμα μετά την επίλυση ενός τεχνολογικού προβλήματος που είχε οδηγήσει τις προηγούμενες 2 ημέρες σε ακυρώσεις πτήσεων.

«Λειτουργούμε κανονικά», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία το Σάββατο μέσω email. Ο αερομεταφορέας ακύρωσε περίπου 200 πτήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware. Οι ακυρώσεις επηρέασαν περισσότερους από 20.000 ταξιδιώτες, ανέφερε η Press Association, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες ταξιδιωτικές εβδομάδες του έτους.

Οι ταξιδιώτες που εσέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούσαν ωστόσο να αντιμετωπίζουν διαταραχές. Οι ηλεκτρονικές πύλες για τον έλεγχο διαβατηρίων δεν λειτουργούσαν στα αεροδρόμια της χώρας. Το αεροδρόμιο Χίθροου ανέφερε στο Twitter ότι προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα και τα πούλμαν που κατευθύνονταν προς το Ντόβερ αντιμετώπισαν δυσκολίες, καθώς το λιμάνι αντιμετώπιζε τις καθυστερήσεις που προκλήθηκαν από τεχνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, Οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια ανακοίνωσαν ότι είναι καλύτερα προετοιμασμένα προκειμένου να διαχειριστούν ένα τεράστιο κύμα κρατήσεων από ό,τι ήταν πριν από ένα χρόνο.

newmoney
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τελικός του Μίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ