Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε δωρεάν συναυλία στο Παραλίμνι

Η συναυλία Κοινωνικής Προσφοράς “Orchestra 4 All 4” θα γίνει υπό τη διεύθυνση της νεαρής Κύπριας μαέστρου Κυριακής Κουντούρη

Με μία ξεχωριστή παράσταση η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου εντάσσει στο πρόγραμμά της τις Συναυλίες Κοινωνικής Προσφοράς που θα πραγματοποιηθούν σε έξι πόλεις και κοινότητες της Κύπρου, ανάμεσά τους και το Παραλίμνι.

Η συναυλία Κοινωνικής Προσφοράς “Orchestra 4 All 4”, υπό τη διεύθυνση της νεαρής Κύπριας μαέστρου Κυριακής Κουντούρη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Παραλιμνίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απολαύστε κάτω από τον έναστρο ουρανό δημοφιλή κλασικά κομμάτια όπως οβερτούρες, σκηνική μουσική και έργα εμπνευσμένα από παραδοσιακούς χορούς καθώς και ενορχηστρωμένα Κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια!

Οι συναυλίες κοινωνικής προσφοράς πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τους Δήμους Πόλης Χρυσοχούς, Ύψωνα, Παραλιμνίου, Λευκάρων, το Κοινοτικό Συμβούλιο Περβολιών και το Πολιτιστικό Εργαστήρι ΜΑΛΟΥΣ του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαλούντας.

Διαβάστε επίσης: Παράδοση, διαγωνισμοί και εκδηλώσεις στη Λάρνακα του Κατακλυσμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ