Συμμετοχή Υφυπουργείου Τουρισμού στην έκθεση IMTM στο Ισραήλ

Το Υφυπουργείο θα εργαστεί σκληρά προς αυτές τις κατευθύνσεις. 

Ιδιαίτερα επιτυχής ήταν η συμμετοχή του Υφυπουργείου Τουρισμού στην τουριστική έκθεση IMTM που πραγματοποιείται την εβδομάδα αυτή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Η Κύπρος είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο, γεγονός που δεικνύει με εμφαντικό τρόπο τη σημασία και βαρύτητα που δίνεται στη συγκεκριμένη αγορά από το Υφυπουργείο Τουρισμού. 

Ο κ. Υφυπουργός, στα πλαίσια της επίσκεψης του στη γειτονική χώρα, είχε συνάντηση στα Ιεροσόλυμα με τον Υπουργό Τουρισμού του Ισραήλ 
κ. Yariv Levin. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών, όπως και τρόποι αύξησης του τουριστικού ρεύματος από Ισραήλ προς Κύπρο, και αντίστροφα.
 
Ο κ. Υφυπουργός συναντήθηκε, επίσης, με Οργανωτές Ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες και άλλους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του τουρισμού. 

Πεποίθηση μας είναι ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να είναι μια σημαντική αγορά για τον κυπριακό τουρισμό, όχι μόνο λόγω της άριστης συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, αλλά και λόγω της μικρής απόστασης μεταξύ τους, της Κυπριακής φιλοξενίας και ασφάλειας που αισθάνονται οι Ισραηλινοί επισκέπτες στην Κύπρο, του ποιοτικού τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και του υψηλού επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών του νησιού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ