Μεγάλη συνεργασία Star Alliance - Skyscanner για αεροπορικές πτήσεις

Με περισσότερες από 18.800 καθημερινές πτήσεις από και προς 1.300 αεροδρόμια σε 193 χώρες, η "Συμμαχία" προσφέρει πλέον παγκόσμια κάλυψη της τάξης του 98%

Mε τη Skyscanner, την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης ταξιδίων, συνεργάζεται πλέον η Star Alliance, η μεγαλύτερη «αεροπορική συμμαχία» του κόσμου.

Στόχος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Star Alliance, είναι να επιτρέψουν στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τον ιστότοπο της να αναζητήσουν πτήσεις, τιμές ναύλων και να πραγματοποιούν απευθείας κρατήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες-μέλη της.

Με περισσότερες από 18.800 καθημερινές πτήσεις από και προς 1.300 αεροδρόμια σε 193 χώρες, η "Συμμαχία" προσφέρει πλέον παγκόσμια κάλυψη της τάξης του 98%. Οι νέες δυνατότητες επιτρέπουν επίσης στους πελάτες να βρίσκουν παγκόσμιες συνδέσεις που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Η νέα δυνατότητα αναζήτησης του ιστότοπου, είναι μία από τις πολλές ψηφιακές πρωτοβουλίες που αναπτύσσει η "Συμμαχία" με τις εταιρείες - μέλη της, προκειμένου οι επιβάτες να την αξιοποιήσουν μέσα από την εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής. Περιλαμβάνουν υπηρεσίες, όπως: η παρακολούθηση των αποσκευών, η επιλογή θέσης κατά την κράτηση, η εύρεση των lounges και των Gold Track στον έλεγχο ασφαλείας, καθώς και η επικύρωση του αριθμού μέλους των frequent flyer επιβατών της Star Alliance.

Πηγή: economistas.gr