Η εικονική πραγματικότητα μπαίνει για τα καλά στα ξενοδοχεία

Οι επισκέπτες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα, μέσω της ιστοσελίδας του κάθε ξενοδοχείου, να πραγματοποιήσουν μια εικονική περιήγηση στα δωμάτια και στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων-μελών του Ομίλου.

Η Aqua Vista Hotels καινοτομεί και εισάγει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον κλάδο της φιλοξενίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να περιηγηθούν στα ξενοδοχεία της μέσω Εικονικής Πραγματικότητας (VR).

Πάντοτε πρωτοπόρος στην εφαρμογή νέων ιδεών που συμβάλλουν  στην επιτυχημένη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων με απόλυτο στόχο την αύξηση των κρατήσεων, ο Όμιλος Aqua Vista Hotels ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα υιοθετήσει την πλέον σύγχρονη τεχνολογία για να δημιουργήσει τη δυνατότητα virtual περιήγησης σε κάθε ένα από τα ξενοδοχεία του portfolio του, αλλά και του προορισμού που τα φιλοξενεί.  

Οι επισκέπτες θα έχουν έτσι τη δυνατότητα, μέσω της ιστοσελίδας του κάθε ξενοδοχείου, να πραγματοποιήσουν μια εικονική περιήγηση στα δωμάτια και στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων-μελών του Ομίλου, μέσα από μια πρωτοποριακή high-end εφαρμογή που όχι απλά θα κάνει γρηγορότερη και πιο εύκολη την επιλογή του προορισμού του εν δυνάμει επισκέπτη, αλλά θα του επιτρέπει να βιώσει μια πολύ ξεχωριστή διαδραστική εμπειρία.

Ο Όμιλος θα ξεκινήσει την υλοποίηση των virtual tours για τα 35 και πλέον πολυτελή ξενοδοχεία του τους προσεχείς μήνες, σε συνεργασία με τη Future Need, θυγατρική της εταιρείας North Events του κυρίου Λεωνίδα Μπαμπάνη.

Πέραν αυτής της μοναδικής ευκαιρίας που προσφέρει σε επισκέπτες από κάθε γωνιά της Γης, το «διαδραστικό» αυτό ταξίδι Εικονικής Πραγματικότητας είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να εξασφαλίζει απευθείας κρατήσεις, θέτοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε πρακτική εφαρμογή και αναδεικνύοντάς τη σε σημαντικό σύμμαχο του σύγχρονου ξενοδόχου.

Πηγή: clickatlife.gr