Αυξάνει τις πτήσεις Μπαχρέιν – Λάρνακα η Gulf Air - Νέα δρομολόγια και από άλλες εταιρείες

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα από τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Ποιες άλλες εταιρείες ανακοίνωσαν έναρξη ή ενίσχυση δρομολογίων από και προς την Κύπρο

Το Υφυπουργείο Τουρισμού σε ανακοίνωση του, χαιρετίζει την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Gulf Air για αύξηση των πτήσεων της, από το Βασίλειο του Μπαχρέιν προς τη Λάρνακα από τις 20 Δεκεμβρίου 2023. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας British Airways για  μετατροπή των δρομολογίων Gatwick - Larnaca σε ολόχρονα δρομολόγια. Η βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης της χώρας μας ειδικά τους χειμερινούς μήνες, αποτελεί προτεραιότητα για το Υφυπουργείο Τουρισμού καθώς ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, σημειώθηκε.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση του Υφυπουργείου σε σχέση με την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Easyjet για έναρξη πτήσεων από το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ προς το αεροδρόμιο Λάρνακας από τις 2 Μαΐου 2024, με αναχωρήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Πέμπτη και Κυριακή. Επίσης, πτήσεις προς Λάρνακα θα ξεκινήσουν και από το αεροδρόμιο της Γλασκώβης από τις 4 Μαΐου 2024,  με αναχωρήσεις δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Σάββατο. Πρόκειται για σημαντικά δρομολόγια, που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά τη χώρα μας το ερχόμενο έτος.

Η αεροπορική εταιρεία Wizz Air ανακοίνωσε με τη σειρά της, την έναρξη απευθείας πτήσεων από το αεροδρόμιο της πόλης Ράντομ (Warsaw Radom Airport) της Πολωνίας, προς το αεροδρόμιο Λάρνακας, από τις 13 Δεκεμβρίου 2023. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Το Υφυπουργείο Τουρισμού, χαιρετίζει την έναρξη των απευθείας πτήσεων της Wizz Air από το Warsaw Radom Airport, αφού θα συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια που γίνεται για περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την αγορά της Πολωνίας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠτΔ: Έρχονται εμπειρογνώμονες για τα Cyprus Confidential

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ