Ξενοδοχειακή επένδυση $200 εκ στην κατεχόμενη Βοκολίδα

Η διαδικτυακή Κίπρις ποστασί αναφέρεται στο έργο Ήρα (Hera Luxury Resorts)

Η διαδικτυακή Κίπρις ποστασί αναφέρεται στο έργο Ήρα (Hera Luxury Resorts) στη Βοκολίδα με κόστος επένδυσης 200 εκατομμύρια δολάρια, που παρουσίασε η εταιρεία οικοδομών Dem.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η εφημερίδα αναφέρει ότι το έργο «το οποίο βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της περιοχής» είναι το πρώτο και μοναδικό έργο παραχωρούμενων ξενοδοχειακών δωματίων του ψευδοκράτους και αποτελείται από 348 διαμερίσματα ξενοδοχειακού τύπου.

Δηλώνοντας ότι μετέφερε την 25ετή εμπειρία του στα έργα του, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Dem, Σουλεϊμάν Τζαν ανέφερε ότι το Hera Luxury Resorts αποτελείται από 348 κατοικίες ξενοδοχειακού τύπου και 3 διαφορετικούς τύπους διαμερισμάτων. «Το  έργο μας που αποτελείται από 9 οικοδομικά τετράγωνα, το Hera Luxury Resorts, το οποίο περιλαμβάνει χώρους πρασίνου, καφέ και εστιατόριο, γυμναστήριο, εμπορικούς χώρους, πισίνα, αθλητικούς χώρους, διαδρομή για περπάτημα, σπα, λέσχη παιχνιδιών, χώρο στάθμευσης και σύστημα ασφαλείας 24/7 στους τύπους διαμερισμάτων Studio, Penthouse και 2 + 1, θεωρείται ως χώρος διαβίωσης», είπε.

«Στο έργο μας, το οποίο είναι χτισμένο με ένα έξυπνο σύστημα δωματίων, όταν πηγαίνετε διακοπές, έχετε τις υπηρεσίες και απολαύσεις που παρέχονται στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο, και όταν δεν πηγαίνετε, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε εισόδημα με τον τίτλο ιδιοκτησίας σας. Το έργο αυτό θα συμβάλει επίσης στην οικονομία της χώρας και θα φέρει απασχόληση», πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι δίνουν προσοχή στις τοποθεσίες των έργων τους και υποστήριξε ότι οι αγοραστές μπορούν να αποκτήσουν τίτλο ιδιοκτησίας στην περιοχή της Βοκολίδας  «με τη στρατηγική της θέση, τις ευνοϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται στους επενδυτές, τις φυσικές ομορφιές και τις επιλογές ακινήτων που αυξάνουν την αξία τους μέρα με τη μέρα».

ΚΥΠΕ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 0,30% της έκτασης στα κατεχόμενα πωλήθηκε σε αλλοδαπούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ