Χάρης Λοϊζίδης: Να εστιάσουμε στις μεθόδους που θα μας σταθεροποιήσουν

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού «Ξενοδόχος»

Τα συμπεράσματα του 41ου Ξενοδοχειακού Συνεδρίου, που διοργάνωσε ο ΠΑΣΥΞΕ τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και στατιστικές του κυπριακού τουρισμού για το 2018 και των πρώτων μηνών του 2019, είναι μεταξύ των θεμάτων που προβάλλονται στο τεύχος Μαρτίου του 2019, του περιοδικού «Ξενοδόχος».

Ιδιαίτερη έμφαση, στα θέματα του περιοδικού, δίνεται εξάλλου στις προβλέψεις για τη θερινή περίοδο και το φθινόπωρο του 2019 ενώ μέσα από άρθρο του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων, Χάρης Λοϊζίδης, τονίζει ότι «πρέπει να εστιάσουμε στις μεθόδους που θα μας σταθεροποιήσουν και να αρχίσουμε το μακροπρόθεσμο κτίσιμο της ποιότητας και των επιλογών οι οποίες θα δώσουν την καινοτομία και τους λόγους να ξεχωρίσουμε από τους ανταγωνιστές μας».

Ο κ. Λοϊζίδης σημειώνει ακόμα ότι «έχουμε τις εμπειρίες, έχουμε την επιστημονική γνώση και ξέρουμε και τον τρόπο. Αυτό που απομένει είναι να συνεργαστούμε εποικοδομητικά για άλλη μια φορά, για το καλό της Κύπρου, της οικονομίας και της κοινωνίας μας.

Σε άλλες σελίδες περιλαμβάνονται νέα, διακρίσεις και βραβεύσεις κυπριακών ξενοδοχείων ενώ στις διεθνείς ειδήσεις περιλαμβάνονται θέματα για τις τουριστικές προτιμήσεις των Τσέχων και των Γερμανών.

Ο «Ξενοδόχος» είναι το επίσημο περιοδικό του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων. Εκδίδεται τρεις φορές τον χρόνο, και διανέμεται σε αξιωματούχους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, σε ηγετικά στελέχη του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε όλα τα μέλη του ΠΑΣΥΞΕ, διευθυντές ξενοδοχείων, ιδιοκτήτες εστιατορίων, εταιρείες εφοδιασμού του ξενοδοχειακού τομέα, ταξιδιωτικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους. Αναρτάται, επίσης, στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΥΞΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ