Αυτές είναι οι 10 καλύτερες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου (λίστα)

Από την λίστα απουσιάζουν τρανταχτά ονόματα.

Η Singapore Airlines κατακτάει για άλλη μια φορά την κορυφή ανάμεσα στις αεροπορικές εταιρίες του κόσμου, σύμφωνα με έρευνα που συνέταξε το TripAdvisor.

Ακολουθεί η Qatar Airways η οποία έρχεται δεύτερη, με την αεροπορική εταιρεία της Ταϊβάν EVA Air να συμπληρώνει την τριάδα των νικητών. 

Ο CEO της Singapore Airlines Goh Choon Phong δήλωσε ότι «θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή τους, καθώς και το προσωπικό μας από όλο τον κόσμο».

Σημειώνεται ότι οι ασιατικοί αερομεταφορείς κυριάρχησαν στον κατάλογο των καλύτερων δέκα που κυκλοφόρησε την Τρίτη, με τέσσερις από τους αγαπημένους μεταφορείς των ταξιδιωτών να έρχονται από την περιοχή. 

Επιπλέον, η Southwest Airlines κέρδισε το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας της Βόρειας Αμερικής, ενώ ήταν ο μοναδικός αερομεταφορέας των ΗΠΑ που μπήκε στην λίστα των 10 κορυφαίων.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι πολλές γνωστές αεροπορικές εταιρείες, όπως η British Airways, η Virgin Atlantic και η American Airlines, δεν συμπεριλήφθηκαν καν στη λίστα.

Το TripAdvisor διέκρινε επίσης τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες υπηρεσιών.

Τη «First Class» κέρδισε η Emirates, η Qatar Airways κέρδισε το τμήμα «Business Class», η Air New Zealand κέρδισε την κατηγορία «Premium Economy», ενώ η Singapore Airlines ήταν κορυφαία για την κατηγορία «Economy».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ