Το τμήμα Φορολογίας Λάρνακας μετακόμισε σε νέες εγκαταστάσεις 

Νέες κτιριακές εγκαταστάσεις Επαρχιακού Τμήματος Φορολογίας Λάρνακας.

Το Κλαδικό Συμβούλιο Υπαλλήλων Τμήματος Φορολογίας της ΑΣΔΥΚ χαιρετίζει την πρόοδο που έχει συντελεστεί, με την μεταφορά και εγκατάσταση του υπαλληλικού προσωπικού, των δυο φορολογικών κλάδων, ΦΠΑ και Φόρου Εισοδήματος, στο νέο Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας. Όπως είναι γνωστό, το Τμήμα Φορολογίας συστάθηκε την 1η Ιουλίου 2014, ως αποτέλεσμα της ενοποίησης του Τμήματος Εσωτερικών Προσόδων και της Υπηρεσίας Φ.Π.Α. 

Παρά το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει, η ενοποίηση των δύο Φορολογικών Τμημάτων πραγματοποιείται, δυστυχώς, με πολύ αργούς ρυθμούς με τη διαδικασία εξεύρεσης νέων κτιρίων να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί σε όλες τις πόλεις. 

Σημειώνετε δε ότι, λόγω έλλειψης προσωπικού, στο ενοποιημένο Επαρχιακό Γραφείο Αμμοχώστου γίνονται προσωρινές μεταθέσεις Λειτουργών από το πρώην και νυν Επαρχιακό Γραφείο Λάρνακας (ΦΠΑ και Φόρου Εισοδήματος). Συγκεκριμένα, κάθε δύο χρόνια, μετατίθενται οι Λειτουργοί από το ένα επαρχιακό στο άλλο, γεγονός το οποίο κρίνουμε ως αντιπαραγωγικό και για τα δύο Γραφεία. Το Κλαδικό Συμβούλιο ελπίζει ότι με νέες προσλήψεις εντός του 2019 στο Τμήμα Φορολογίας η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί, έτσι ώστε να μην χρειάζονται οι μεταθέσεις. 

Τέλος εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την καλή διεξαγωγή των εργασιών από τους υπαλλήλους, τη βελτιωμένη ασφάλεια στο χώρο, καθώς επίσης και τα θετικά σχόλια από τους πολίτες αναφορικά με την εξυπηρέτηση στο νέο κτίριο, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού 50, Μέγαρον Ίριδα, 3. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ