Μηχανές Pay and Display στη παραλιακή Φοινικούδων

Τις μηχανές θα τοποθετήσει ο Δήμος Λάρνακας.

Μηχανές Pay and Display τοποθετεί ο Δήμος Λάρνακας στη Λεωφόρο Αθηνών δηλαδή στη παραλιακή Λεωφόρο των Φοινικούδων.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου ενημερώνεται το κοινό ότι «σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η εφαρμογή διάφορων μέτρων τροχαίας».
 
Τα μέτρα αφορούν «τη δημιουργία εξήντα (60) ελεγχόμενων χώρων στάθμευσης οχημάτων, με τοποθέτηση Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display), τη  δημιουργία τεσσάρων (4) χώρων στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων ΑΜΕΑ, τη  δημιουργία δυο χώρων στάθμευσης οχημάτων ΤΑΞΙ, με  το σύστημα της «Πιάτσας» και τη δημιουργία τεσσάρων (4) χώρων στάθμευσης οχημάτων, στους οποίους να γίνει η κατάλληλη διαμόρφωση με σήμανση και σηματοδότηση για στάθμευση 16 μοτοσυκλετών».

Επίσης θα δημιουργηθούν «επτά (7) χώροι στάθμευσης προμηθευτικών οχημάτων, οι οποίοι να λειτουργούν από τις 7.00 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Οι ίδιοι χώροι στάθμευσης, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7.00 της επομένης, να λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display)».

Οι συγκεκριμένες μηχανές τίθενται σε λειτουργία από σήμερα Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019 και θα ελέγχονται καθημερινά (Δευτέρα μέχρι και Κυριακή) από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 μεσάνυχτα με μέγιστο χρόνο συνεχούς στάθμευσης 3 ώρες. 

Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου, με στόχο την αποφυγή της επιβολής εξώδικου προστίμου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ