Υπογράφτηκε μνημόνιο συνεργασίας για το Δήμο Λευκωσίας

Με στόχο να εξυπηρετηθούν όσο καλύτερα γίνεται οι ανάγκες των δημοτών της Λευκωσίας.

Μνημόνιο συνεργασίας με στόχο την κάλυψη αναγκών δημοτών Λευκωσίας, μέσω της παροχής εποπτευόμενων και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, τόσο στον τομέα της ατομικής συμβουλευτικής όσο και στον τομέα της ειδικής εκπαίδευσης, της λογοθεραπείας και της εργοθεραπείας στα πλαίσια του προγράμματος «Συμβουλευτικό Κέντρο» του Πολυδύναμου Λευκωσίας, υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, εκ μέρους του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας και οι Διευθυντές του Συστημικού Ινστιτούτου Κύπρου, Βίκυ Μπαλωμένου και του Κέντρου Λόγου και Ευφυίας, Κώστας Χατζηθωμάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, το «Συμβουλευτικό Κέντρο» του Πολυδύναμου Λευκωσίας παρέχει τις προαναφερόμενες υπηρεσίες, δωρεάν ή με μειωμένο κόστος, σε όλους τους δημότες που το επιθυμούν.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το σχέδιο κρατικών ενισχύσεων του Υπουργείου Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων με χορηγία ύψους €8000 ανά έτος.

Μέχρι στιγμής για την φετινή χρονιά έχουν λάβει ατομική συμβουλευτική συνολικά 57 άτομα, με μέσο όρο διάρκειας 11 ώρες, ανά περιστατικό, που μεταφράζεται σε 627 ώρες ατομικής συμβουλευτικής.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας ευχαρίστησε θερμά την κα. Μπαλωμένου, τον κ. Χατζηθωμά καθώς και το προσωπικό του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας, σχολιάζοντας ότι η συγκεκριμένη συνεργασία διευρύνει τις υπηρεσίες του «Συμβουλευτικού Κέντρου» και ότι θα προσφέρει δωρεάν ή χαμηλού κόστους ποιοτικές υπηρεσίες στους δημότες Λευκωσίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ