Κρατήσεις για τις υπηρεσίες ΚΕ.ΠΟ και μέσω διαδικτύου

Οι πολίτες που θα επισκέπτονται τα ΚΕ.ΠΟ. Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας των Κυπριακών Ταχυδρομείων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, συνεχίζοντας την προσπάθεια για αναβάθμιση των υπηρεσιών τους, ανακοινώνουν ότι από την 1η Ιουνίου 2020, οι πολίτες, θα μπορούν να χρησιμοποιούν, εκτός από το τηλεφωνικό κέντρο, και το διαδίκτυο για να κάνουν κράτηση για τις υπηρεσίες ΚΕ.ΠΟ.
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οι πολίτες που θα επισκέπτονται τα ΚΕ.ΠΟ. Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου, θα πρέπει πρώτα να διευθετήσουν ραντεβού μέσω της ειδικής πλατφόρμας των Κυπριακών Ταχυδρομείων στο www.kepo.cypruspost.post.

«Με εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο, θα μπορούν να επιλέγουν το ΚΕ.ΠΟ. και την υπηρεσία που επιθυμούν και να κάνουν την κράτησή τους με βάση τις διαθέσιμες ώρες. Ύστερα από κάθε κράτηση, ο πολίτης θα λαμβάνει μήνυμα στο κινητό ή/και στο e-mail του, με όλες τις λεπτομέρειες της κράτησης, την οποία θα μπορεί να τροποποιήσει ή και να ακυρώσει, εάν επιθυμεί», προστίθεται.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης πληροφορίες για τα απαραίτητα έντυπα και δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει ο πολίτης ανάλογα με την υπηρεσία, σύνδεση με τις ιστοσελίδες των αντίστοιχων κυβερνητικών τμημάτων/υπηρεσιών για λήψη περαιτέρω πληροφοριών καθώς και πρόσβαση στα έντυπά τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ