Συζητήσεις για την βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών

Συζητήθηκε και η ανάπτυξη περαιτέρω ενεργειών και συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕΛ, της ΕΤΑΠ και της κοινοπραξίας λεωφορείων Λευκωσίας.

Απόψεις αναφορικά με τη βελτίωση των δημόσιων συγκοινωνιών Λευκωσίας συζήτησαν ο Πρόεδρος τoυ Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας (ΕΒΕΛ) Στέλιος Αναστασιάδης και η Πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑΠ) Λευκωσίας Ελενα Τάνου σε συνάντησή τους σήμερα με εκπροσώπους της κοινοπραξίας λεωφορείων Λευκωσίας.
 
Ανακοίνωση του ΕΤΑΠ αναφέρει ότι ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ αναφέρθηκε «στην ανάγκη για δημιουργία δημόσιων συγκοινωνιών που θα έχουν ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού, αποφορτίζοντας παράλληλα την κυκλοφοριακή κίνηση που παρατηρείται στο κέντρο της Λευκωσίας».
 
Από την πλευρά της η Πρόεδρος της ΕΤΑΠ αναφέρθηκε «στο ζήτημα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, επισημαίνοντας πως η χρήση των λεωφορείων θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».
 
Τέλος, «συζητήθηκε και η ανάπτυξη περαιτέρω ενεργειών και συνεργασίας μεταξύ του ΕΒΕΛ, της ΕΤΑΠ και της κοινοπραξίας λεωφορείων Λευκωσίας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ