Πάφος: Δωρεάν 300 θέσεις στάθμευσης στο εμπορικό κέντρο

Για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ενισχύεται έκτακτα με 300 θέσεις δωρεάν στάθμευσης το Εμπορικό Παραδοσιακό Κέντρο της Πάφου κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 18.00, σύμφωνα με  ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Όπως αναφέρεται, με στόχο τη στήριξη της κίνησης στο Εμπορικό Παραδοσιακό Κέντρο της πόλης έχει διευθετηθεί όπως από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετά τις 6.00 μ.μ.,  ο ανοικτός χώρος που βρίσκεται μεταξύ του Χώρου Στάθμευσης της Πλατείας Κέννεντι και του Α΄ Δημόσιου Νηπιαγωγείου επί της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου  θα είναι ανοικτός για δωρεάν στάθμευση οχημάτων.
 
Παράλληλα, έχει διευθετηθεί όπως σε περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο, διατίθεται για δωρεάν στάθμευση τις ίδιες μέρες και ώρες και το Ιακώβειο Στάδιο (Γήπεδο Α΄ Λυκείου και άλλων Εκπαιδευτηρίων).
 
Με διευθετήσεις αυτές θα προκύψουν 300 περίπου θέσεις στάθμευσης με αποτέλεσμα να υπερκαλυφθούν οι 100 περίπου θέσεις στάθμευσης του Χώρου Στάθμευσης Καραβέλλα ο οποίος από την ερχόμενη Τετάρτη 17 Ιουνίου δεν θα λειτουργεί λόγω της έναρξης κατασκευαστικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου Δημιουργία δικτύου υποδομών δημοσίων συγκοινωνιών και δημόσιας υγιεινής, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ