Υπουργείο Οικονομικών: Το ΚΕΠ απολυμαίνεται και επαναλειτουργεί

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών μετά το κρούσμα που ανακοινώθηκε στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Λεμεσό.

Το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στην Λεμεσό έχει απολυμανθεί και επαναλειτουργεί από την Δευτέρα μετά το κρούσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείο αναφέρει: 

"Το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού (ΤΔΔΠ) του Υπουργείου Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τους πολίτες ότι έχουν καταβληθεί όλες οι προσπάθειες όπως το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη Λεμεσού (οδός Σπύρου Αραούζου 21) επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020. Έχει ήδη γίνει σχετική απολύμανση στο υποστατικό, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, για σκοπούς προστασίας της δημόσιας υγείας.

Αριθμός ραντεβού που ήταν προγραμματισμένα για τη βδομάδα 10 έως 14 Αυγούστου 2020 θα επαναπρογραμματιστούν, λόγω λειτουργίας του ΚΕΠ με μειωμένο προσωπικό. Ήδη έχει ξεκινήσει διαδικασία τηλεφωνικής ενημέρωσης του κοινού.

Το κοινό παρακαλείται όπως απευθύνεται στο ΚΕΠ Λεμεσού τηλεφωνικώς (τηλ. 25829129) για την εκ των προτέρων διευθέτηση ραντεβού για εξυπηρέτηση μόνο για επείγουσες περιπτώσεις.

Η παράδοση εγγράφων από το ΚΕΠ (ταυτότητες, διαβατήρια, άδειες οδήγησης κτλ) θα γίνεται κανονικά (χωρίς ραντεβού).

Ωράριο εξυπηρέτησης κοινού τη βδομάδα 10 έως 14 Αυγούστου 2020: 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ..

Ζητούμε την κατανόηση και συνεργασία του κοινού και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ