Κέντρα Αναψυχής: Να μην επιτραπεί η εκ νέου στοχοποίηση μας

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. καλεί τον κόσμο που επισκέπτεται εστιατόρια, καφέ και μπαρ να συμμορφώνεται με τα μέτρα ώστε να μην ενοχοποιηθούν αδίκως οι χώροι εστίασης για την τυχόν εξάπλωση του ιού.

Με ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής εκφράζει την ικανοποίησή του για τις αναγκές αλλαγές στην διατύπωση των προνοιών του πρωτοκόλλου ενώ καλέι τον κόσμο που επισκέπτεται τους χώρους εστίασης να συμμορφώνονται με τα μέτρα.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. έπραξε το καθήκον του αναφορικά με το πρωτόκολλο . Σε πλήρη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας έχουν επέλθει  οι αναγκαίες αλλαγές  ως προς την διατύπωση κάποιων προνοιών του Πρωτοκόλλου η και βελτιώσεις  ακόμα οι οποίες ουδόλως αλλάζουν την γενικότερη φιλοσοφία αυτού.

Θα συνεχίσει  την διαβούλευση ώστε να βελτιώνονται εξελικτικά  και άλλες πρόνοιες  όπως  η λειτουργία και των εσωτερικών χώρων το συντομότερο δυνατό καθώς και πρόνοια στο διάταγμα που αφορά την αποστολή μηνύματος ώστε να εισαχθεί ένα τρίτο που θα αφορά αποκλειστικά την Βιομηχανία.

Ο γ.γ. κος Φάνος Λεβέντης μεταφέρει την ξεκάθαρη  έκκληση προς όλους ανεξαίρετα , τόσο στους επιχειρηματίες αλλά και στους συνεργάτες μας εργαζόμενους μας , να εφαρμόσουν και να τηρήσουν με την μέγιστη αυστηρότητα και ευλάβεια τις πρόνοιες του Πρωτοκόλλου ανεξάρτητα αν συμφωνούν η διαφωνούν  . Είναι δεδομένο σε μια τόσο ζωντανή  και τεράστια Βιομηχανία με πολλούς διαφορετικούς κλάδους αλλά και διαφορές ακόμα και σε ίδιους κλάδους να υπάρχουν διαφωνίες.

Ταυτόχρονα καλούμε και το κοινό, τους φίλους μας που θα επισκεφθούν  τους  χώρους μας να  βοηθούν και αυτοί με τη σειρά τους εφαρμόζοντας ότι τους αναλογεί . Θερμή παράκληση μας προς  όσους  είναι ταγμένοι να  εποπτεύσουν  την εφαρμογή του πρωτοκόλλου να  έιναι με  διάθεση και πνεύμα συνεργασίας  και να μην είναι  αυτοσκοπός  οι  καταγγελίες..

 Είμαστε όλοι μέρος  της εξίσωσης  για μια επιτυχημένη  έκβαση του εγχειρήματος αυτού για την επαναλειτουργία μας  και το μεγάλο αυτό στοίχημα επιβάλλεται να το κερδίσουμε ΟΛΟΙ !

Ας αποδείξουμε όσα εδώ και μήνες λέμε και ας μην επιτρέψουμε ξανά ούτε την ενοχοποίηση μας αλλά ούτε και την άδικη στοχοποίηση  ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ  της Βιομηχανίας των Κέντρων Αναψυχής .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ