"Δικαίωση" μετά το άνοιγμα 2 βδομάδων για τα κέντρα αναψυχής

Με ανακοίνωση ο ΠΑΣΙΚΑ δηλώνει δικαιωμένος με την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης εδώ και δύο βδομάδες χωρίς αυτό να έχει προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων.

Με ανακοίνωσή του ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής δηλώνει δικαιωμένος για την απόφαση ανοίγματος των χώρων εστίασης χωρίς αυτό να έχει προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μετά την παρέλευση σχεδόν δύο βδομάδων από την επαναλειτουργία των Κέντρων Αναψυχής, δυστυχώς μόνο στους εξωτερικούς χώρους, ο ΠΑΣΙΚΑ αισθάνεται πλήρως δικαιωμένος .

Συνεχίζοντας αναφέρει ότι, "πρώτιστα γιατί όχι μόνον δεν αυξήθηκαν τα κρούσματα αλλά και μειώθηκαν αισθητά , κάτι το οποίο ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. έλεγε και μέσα από τις ανακοινώσεις του που κυκλοφορούσαν στις 11.03.2021!".

Επίσης δικαιώθηκε στο μέγιστο βαθμό ως προς την συμμόρφωση της τεράστιας πλειοψηφίας των Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής , όπου οι απειροελάχιστες εξαιρέσεις αναδεικνύουν αλλά και αποδεικνύουν τις θέσεις του  ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. και τον δικαιώνουν πλήρως, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο κάθε παραβάτης εξόφθαλμης παραβίασης του πρωτοκόλλου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις πράξεις του και σε καμία περίπτωση δε φέρει η υπόλοιπη βιομηχανία την οιανδήποτε ευθύνη. Ούτε και θα γίνει  ανεκτή η όποια προσπάθεια επιχειρηθεί να πληρώσει η βιομηχανία το οποιοδήποτε άλλο τίμημα , διότι έχει ήδη πληρώσει και το έχει πληρώσει και πολύ ακριβά.

Η ανακοίνωση τελειώνοντας αναφέρει ότι ορισμένα κρούσματα που προκύπτουν με άδικες καταγγελίες σε κάποιες επαρχίες , θα φροντίσει ο ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. να διορθωθούν  με τον καλύτερο  δυνατό τρόπο σε συνεργασία πάντοτε τόσο με την Αστυνομία Κύπρου αλλά και με το Υφυπουργείο Τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ