Σύνδεσμος Καταναλωτών για συναυλία Celine Dion

Τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Καταναλωτών για την συναυλία της Celine Dion.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, δέχθηκε αρκετά παράπονα από καταναλωτές για τις συνεχείς αναβολές της συναυλίας της CELINE DION στην Κύπρο και για το λόγο ότι οι διοργανωτές της συναυλίας, δεν επιστρέφουν τα χρήματα των καταναλωτών οι οποίοι αδυνατούν ή για άλλους λόγους δεν θα ήθελαν να παραστούν στη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας.

Συγκεκριμένα, η πώληση των εισιτηρίων άρχισε από τον Οκτώβριο του 2019 με ορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας αρχές Αυγούστου του 2020. Λόγω των περιοριστικών μέτρων που άρχισαν να εφαρμόζονται από τις αρχές Μαρτίου 2020, η συναυλία αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2021 και στην τελευταία ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η συναυλία αναβάλλεται για τις αρχές Ιουνίου 2023.

O Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών εκτιμά ότι οι καταναλωτές, λόγω των συνεχών αναβολών και το πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πραγματοποίηση της συναυλίας το 2023, δικαιολογημένα ζητούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. Ως εκ τούτου, καλεί όσους καταναλωτές θα ήθελαν να τους επιστραφούν τα χρήματά, να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών, δηλαδή, όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό εισιτηρίων που αγόρασαν και την αξία των εισιτηρίων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου,  info@katanalotis.org,cy .

Σκοπός του Συνδέσμου είναι η διερεύνηση τρόπων και ενεργειών για προστασία των συμφερόντων των καταναλωτών, μη εξαιρουμένης και της δικαστικής διαδικασίας για προστασία των συλλογικών συμφερόντων των καταναλωτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ