Η πρώτη νεαρότερη Γραμματέας/Διευθύντρια σε τοπικό Επιμελητήριο

Η Έλενα, είναι η πρώτη γυναίκα και το πιο νεαρό άτομο στη θέση Γραμματέα/Διευθυντή που εργοδοτήθηκε ποτέ σε τοπικό Επιμελητήριο της Κύπρου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου προχώρησε στην πρόσληψη της νέας Γραμματέας/Διευθύντριας του, Έλενας Μιχαηλίδη. Η Έλενα, είναι η πρώτη γυναίκα και την ίδια ώρα η πιο νεαρή Γραμματέας/Διευθύντρια που εργοδοτήθηκε ποτέ σε αυτή την θέση σε τοπικό Επιμελητήριο της Κύπρου! Η μητέρα της κατάγεται από την Αμμόχωστο και ο πατέρας της από τη Λεμεσό. Η Έλενα είναι μια νέα γυναίκα, ικανότατη, εργατική, με συγκρότηση και ήθος.

Για το Επιμελητήριο Αμμοχώστου είναι μια ιστορική στιγμή και το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο ενώ με αυτόν τον διορισμό, μεταφέρει τα απαραίτητα μηνύματα στην κοινωνία και αναδεικνύει εμπιστοσύνη στις γενεές του αύριο, στους νέους επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο μας είναι βέβαιο ότι η Έλενα θα συμβάλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας και καλωσορίζει την Έλενα στην οικογένεια του Επιμελητηρίου μας με τις ευχές για καλή αρχή και καλές επιτυχίες στο έργο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ