Επτά νέα λεωφορεία για τα δρομολόγια Τηλλυρίας

Υπογραφή Σύμβασης Παραχώρησης Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών της περιοχής Τηλλυρίας

Υπογράφτηκε σήμερα, 5 Ιουλίου 2022, στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων η Σύμβαση Παραχώρησης Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών σε Τακτικές Γραμμές με Λεωφορεία στη Γεωγραφική Περιοχή Τηλλυρίας. Τη Σύμβαση υπέγραψαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Γιάννης Νικολαΐδης και, εκ μέρους της εταιρείας «ΠΕΑΛ Τηλλυρίας Λτδ», o Διευθυντής κ. Γιαννάκης Πανάγος, στην παρουσία του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών κ. Ανδρέα Νικηφόρου και αντιπροσώπων του Υπουργείου.

Η συνολική διάρκεια της σύμβασης είναι 10 έτη και το συνολικό ποσό της Σύμβασης ανέρχεται σε €525,000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καινούρια υπηρεσία αφορά στην εκτέλεση 380,000 χιλιομέτρων εντός Υπηρεσίας. Ο στόλος θα αποτελείται από εφτά καινούργια λεωφορεία.

Με την νέα αυτή Σύμβαση, γίνεται ακόμη ένα βήμα προς την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών, στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για στήριξη των περιοχών και των κατοίκων που είναι απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξάνονται οι αιτήσεις μοτοσικλετιστών για αγορά εξοπλισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ