Β. Δημητριάδης: Μεγάλο βήμα στην αγορά της Ιαπωνίας

Σειρά επαφών με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, ναυπηγεία και οργανισμούς.

Του Νέστορα Βασιλείου 

Άνοιγμα στη δύσκολη πλην όμως πολλά υποσχόμενη αγορά της Ιαπωνίας επιχειρεί η Κύπρος. 

«Με γεμάτο το οπλοστάσιο μας με κίνητρα, με μια εθνική στρατηγική με όραμα και ξεκάθαρο προσανατολισμό προς τη πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, σε ρολο πρωταγωνιστή στα διεθνή ναυτιλιακά δρώμενα και με δεδομένη τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών κάνουμε ένα μεγάλο βήμα σε μια δύσκολη αγορά αλλά με μεγάλη προοπτική. Μια αγορά που χρειάζεται δικτύωση, συνέπεια, επιμονή και υπομονή», δηλώνει ο Υφυπουργός Ναυτιλίας. 

Αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου με επικεφαλής τον Βασίλη Δημητριάδη βρίσκονται τις τελευταίες 48 ώρες στη χώρα και πραγματοποιούν σειρά επαφών. 

«Έγιναν εποικοδομητικές  συναντήσεις και σημαντικές γνωριμίες με μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες, ναυπηγεία, οργανισμούς άλλα και γεύματα εργασίας και συνεντεύξεις με δημοσιογράφους. Η ενημέρωση για τη Κύπρο μας γίνεται στοχευμένα προς όλες τις κατευθύνσεις», δηλώνει ο Υφυπουργός Ναυτιλίας. 

Στόχος και σκοπός είναι η προώθηση της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο, η προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών και η ένταξη πλοίων από την αγορά της Άπω Ανατολής στο κυπριακό νηολόγιο. 

«Μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας έχουμε ξανά την ευκαιρία να προβάλουμε δια ζώσης τα πλεονεκτήματα της Κυπριακής Ναυτιλίας στο εξωτερικό», αναφέρει ο Υφυπουργός Ναυτιλίας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενισχύεται η παρουσία της γυναίκας στη ναυτιλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ