Βραβεία ‘’Taste Cyprus Delightful Journeys’’ - Οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν

Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις στη Λευκωσία που ξεχωρίζουν στην κυπριακή γαστρονομία

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν με την πιστοποίηση ‘’Taste Cyprus Delightful Journeys’’.

Οι επιχειρήσεις βραβεύτηκαν στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργανώθηκε από το Υφυπουργείο Τουρισμού, με στόχο την επιβράβευση επιχειρήσεων που ξεχώρισαν στην ανάδειξη την Κυπριακής Γαστρονομίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εργαστήρια Santa Irene (Φαρμακάς), Τα γλυκά της Ελένης (Φαρμακάς), τα καταστήματα πώλησης παραδοσιακών προϊόντων Bakali (Λευκωσία), Nutzz Shop (Μακεδονίτισσα) και Θεόκλητος Ζορπάς – Ο Αθηενίτης (Στρόβολος).

Με την πιστοποίηση ‘’Taste Cyprus Delightful Journeys’’, επιβραβεύονται οι πρεσβευτές της γαστρονομίας της Κύπρου, οι οποίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εστιατόρια, ταβέρνες και κέντρα αναψυχής εντός ξενοδοχειακών μονάδων, επισκέψιμες μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων διατροφής καθώς επίσης και καταστήματα πώλησης τοπικών προϊόντων διατροφής.

Στα οφέλη της πιστοποίησης περιλαμβάνεται η απόκτηση ενός αναγνωρίσιμου, αξιόπιστου και ανταγωνιστικού εργαλείου προβολής και προώθησης, η προβολή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο μέσω δράσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού, καθώς επίσης και η ενημέρωση για προγράμματα και ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://tastecyprus.com.cy/

Διαβάστε επίσης: Σχεδιάζουν τα νέα ακτοπλοϊκά δρομολόγια Λεμεσού - Πειραιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ